Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Niittyportti 4, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Niittykumpu, 13500 m2

Kohde #22626

Kuvaus

Niittyportti 4:n tornikerrokset tarjoavat yksittäin tai kokonaisuutena muuntojoustavia ja tehokkaita toimitiloja. Tiloja on mahdollista jakaa tai yhdistää keskenään käyttäjän tarpeiden mukaan. 1. kerroksesta löytyvät aulapalvelu, lounasravintola, kahvila ja vuokrattavia neuvottelutiloja. Kiinteistö sijaistee loistavien kulkuyhteyksien varrella, Niittykummun metroaseman läheisyydessä.

Vakuutusyhtiö IF:n entinen pääkonttori sijaitsee alle 400 metrin päässä metroasemasta ja sen on erinomaisesti saavutettavissa Länsiväylältä. Kohdetta ympäröi kehittyvä Niittykummun alue. Kiinteistön matala osa on rakennettu vuonna 1971 ja sitä on uudistettu vuonna 2006 laajennusosan rakentamisen yhteydessä. Rakennus soveltuu niin toimitila- kuin opetuskäyttöön.

Vuosien 2022 ja 2023 aikana rakennus kokee muodonmuutoksen moderniksi monikäyttäjätaloksi, kun perusparannustöiden kohteena ovat uusi pääsisäänkäynti, julkisivujen ilmeen kohennus, pihajärjestelyt, talotekniikan perusparannus sekä sisätilojen perusparannukset.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Niittyportti 4
Espoo 02200

  • Kaupunginosa: Niittykumpu
  • Pinta-ala: 13500 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1971 ja 2006
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.