Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pihatörmä 1 D, Espoo

Vuokrattava, Liiketila, Espoo, Olari, 235 m2

Kohde #20140

Kuvaus

Vuokrataan vastikään valmistuneet toimitilat terveydenhuoltoalan toimijalle. Tilat on suunniteltu terveydenhuollon tarpeisiin ja ne vuokrataan ilman kalusteita. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Länsikeskuksen liiketilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Olarissa, Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Länsikeskuksen tilat tarjoavat loistavat puitteet monenlaiselle liiketoiminnalle. Liikekeskuksessa toimivat tällä hetkellä mm. Tokmanni, Baiks, Golf balance, käytettyihin lastenvaatteisiin erikoistunut Nella ja Nuttu sekä Remax-kiinteistövälitys. Länsikeskuksessa on myös erinomainen kiinalainen ravintola ja heti pääsisäänkäynnissä parturi-kampaamo.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki on Länsikeskuksen ulkopuolella Merituulentiellä ja Länsimetron Matinkylän asemalta on lyhyt kävelymatka Länsikeskukseen.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0108368418

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Pihatörmä 1 D, 235m2, Katutaso, Liiketila
Toimistotila

Pihatörmä 1 D
Espoo 02240

  • Kaupunginosa: Olari
  • Pinta-ala: 235 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.