Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Piispanportti 11, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Olari, 429 m2

Kohde #23983

Kuvaus

Helmikuussa 2021 valmistunut Loft-uudiskohde. Tuo yrityksesi uusiin, muuntojoustaviin toimitiloihin Länsiväylän varrelle. Näkyvä ja helposti saavutettava sijainti vastapäätä Iso Omenaa. Tilat suunnitellaan aina yrityksen tarpeita vastaaviksi. Kaksi vierekkäistä, yhdistettävissä olevaa tilaa: 185,5 m2 ja 243m2, yhteensä 429 m2. Energiatehokas, käyttöön ja tarpeeseen reagoiva valaistuksenohjaus, laadukkaat akustiikkaratkaisut, tasainen, vedoton viilennys ja optimoitu ilmanvaihto tukevat tehokasta, tuottavaa työskentelyä. Valoisa ja avara aula toimii koko talon vapaamuotoisena kohtauspaikkana, jossa voi vaihtaa kuulumiset ja verkostoitua muiden käyttäjien kanssa. The Loft House toimistotalo on Espoon Olariin, Länsiväylän varrelle helmikuussa 2021 valmistunut moderni ja muuntojoustava toimistokiinteistö. The Loft House tarjoaa yritykselle erinomaisen sijainnin kasvavan toimisto- ja palveluympäristön ytimessä. Lähialueen monipuoliset palvelut, erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet ja kiinteistön kestävästi suunnitellut, terveelliset ja energiatehokkaat ratkaisut tekevät toimistotalosta vetovoimaisen työympäristön. Nykyaikainen talotekniikka, mm. jäähdytys säteilijöillä. Aulapalvelu, kahvila, neuvottelutilat, kuntosali. Kestävää kehitystä ja hyvinvointia tukeva LEED Gold ja WELL -sertifiointeihin tähtäävä toteutus. 116 pysäköintioikeuspaikkaa ja runsaasti pyöräpaikkoja. Työmatkapyöräilijöille suihkutilat ja pukukaapit.

Liikenneyhteydet

Kiinteistöön on helppo saapua niin autolla, pyörällä kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä, ja metrolla (650 m) pääset Helsingin keskustaan sujuvasti.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Piispanportti 11, 429m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Piispanportti 11
Espoo 02240

  • Kaupunginosa: Olari
  • Pinta-ala: 429 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2021
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.