Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Piispantilankuja 2, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Olari, 791 m2

Kohde #24568

Kuvaus

Siistikuntoinen 2. kerroksen toimistotila 791 m2 jaettavissa kahteen osaan 356 m2 ja 435 m2. Tilaan mahdollisuus toteuttaa asiakkaan toivoma tilaistutus.

Kolmen erillistalon harmoninen toimistotalokokonaisuus näkyvällä paikalla Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Kauniin puistomainen miljöö ympäröi tätä Espoon Friisilässä sijaitsevaa kiinteistöä. Taloon astuessa on vastassa tyylikäs sisääntuloaula, ja työskentelytilat ovat valoisat. Kiinteistössä on lisäksi edustussauna, jota vuokrataan kiinteistön kaikille asiakasyrityksille.

Busseilla pääsee kätevästi niin Tapiolaan kuin Helsingin keskustaan. Työpaikalle voi myös pyöräillä helposti läheisten kevyen liikenteen väylien ansiosta. Lähellä ovat Suomenojan liikekeskukset, esimerkiksi urheilu- ja rautakauppa. Myös kauppakeskus Iso Omena palveluineen ja lounaspaikkoineen on noin vartin kävelymatkan päässä. Noin viiden minuutin ajomatkan päässä Olarissa voi hoitaa ruokaostokset kätevästi kotimatkalla.

Kauppakeskus Iso Omenaan on matkaa noin 1,5 km. Täältä löytyvät lounasravintolat, päivittäistavara-, pukeutumisen ja muut erikoisliikkeet, kirjasto, elokuvateatteri, lääkäri- ja muut palvelut.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Etelä-Espoossa noin 4,5 km Tapiolasta länteen. Kuitinmäentien bussipysäkit ovat lähellä ja ne palvelevat Espoon sisäisten bussien käyttäjiä. Länsiväylän varren pysäkiltä on yhteys Helsingin keskustaan. Autopaikkoja löytyy kiinteistön autotallista ja pihalla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Piispantilankuja 2
Espoo 02240

  • Kaupunginosa: Olari
  • Pinta-ala: 791 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1991
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.