Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Maarintie 6, Espoo

Vuokrattava, Liiketila, Espoo, Otaniemi, 196 m2

Kohde #25562

Kuvaus

Vuokrataan ensimmäisen kerroksen liiketila Espoon Otaniemessä. Kokonaisuudessaan tila koostuu kolmesta erillisestä tilasta. Kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten paikalle pääsee niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Aalto-yliopiston metroasema sijaitsee alle 10 minuutin kävelymatkan päässä kiinteistöstä.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Vuonna 2012 valmistunut rakennus tunnetaan myös nimellä Open Innovation House. Se sijaitsee Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella, jonne on hyvät yhteydet monesta suunnasta. Modernissa kiinteistössä on aurinkosähköjärjestelmä. Kiinteistöstä on Otaniemen metroasemalle lyhyt, vain noin 400 metrin kävelymatka. Pikaraitiotien pysäkki sijaitsee aivan rakennuksen edessä. Lähistöllä on myös erinomaiset palvelut lounasravintoloista päivittäistavarakauppoihin.

Liikenneyhteydet

Otaniemen metroasemalle on lyhyt, vain noin 400 metrin kävelymatka. Raidejokerin valmistuessa, lähin pysäkki sijaitsee aivan kiinteistön edessä. Lähistöllä on myös erinomaiset palvelut lounasravintoloista päivittäistavarakauppoihin.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Maarintie 6
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Otaniemi
  • Pinta-ala: 196 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2012
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.