Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Miestentie 1, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Otaniemi, 7000 m2

Kohde #18152

Kuvaus

Kehittyvällä Keilarannan alueella metron läheisyydessä vuokrattavana koko rakennus, n. 7000 m2. Tilat remontoidaan täysin, joten pääset vaikuttamaan lopputulokseen. Kuvat ovat showroomista. Viisi kerrosta, kerroksen koko reilu 1400 m2. Mahdollisuus laajennukseen noin 700 m2. Talolla oma parkkihalli. Tilat voidaan räätälöidä hyvin pitkälle vuokralaisen tarpeiden mukaisesti. Taloon haetaan ankkurivuokralaista, jonka jälkeen rakennustyöt aloitetaan. Ensimmäiset tilat voidaan luovuttaa 8-10 kk vuokrasopimuksen allekirjoituksesta. Miestentie 1 sijaitsee keskeisellä paikalla Otaniemen, Tapiolan ja Keilaniemen alueiden yhtymäkohdassa Kehä I:n varrella. Lähimmät naapurit ovat Aaltoyliopiston teknillinen korkeakoulu ja Keilarannan toimistokeskittymä. Kiinteistö on alueen ytimessä, metroaseman ja uuden tieliittymän väilttömässä läheisyydessä. Merinäköala. Kiinteistö saneerataan täysin, jonka jälkeen kiinteistössä on n. 7000 m2 täysin modernisoitua ja uutta vastaavaa tilaa. Kohteeseen on valmistunut mallitoimisto ja aulan facelift. Kohteeseen haetaan ankkurivuokralaista, jonka jälkeen rakennustyöt käynnistyvät. Kiinteistö tullaan sertifioimaan kansainvälisellä LEED/BREEAM -ympäristösertifikaatilla.

Miestentie 1 sijaitsee keskeisellä paikalla Otaniemen, Tapiolan ja Keilaniemen alueiden yhtymäkohdassa Kehä I:n varrella. Lähimmät naapurit ovat Aaltoyliopiston teknillinen korkeakoulu ja Keilarannan toimistokeskittymä. Kiinteistö on alueen ytimessä, metroaseman ja uuden tieliittymän väilttömässä läheisyydessä. Merinäköala. Kiinteistö saneerataan täysin, jonka jälkeen kiinteistössä on n. 7000 m2 täysin modernisoitua ja uutta vastaavaa tilaa. Kohteeseen on valmistunut mallitoimisto ja aulan facelift. Kohteeseen haetaan ankkurivuokralaista, jonka jälkeen rakennustyöt käynnistyvät. Kiinteistö tullaan sertifioimaan kansainvälisellä LEED/BREEAM -ympäristösertifikaatilla.

Liikenneyhteydet

Metro 500 m päässä, matka-aika keskustaan 10 min. Loistavat tieliikenneyhteydet (Länsiväylä, Kehä I). Pysäköinti talon parkkihallissa ja pihalla.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Miestentie 1, 7000m2, Koko rakennus, Toimistotila
Toimistotila

Miestentie 1
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Otaniemi
  • Pinta-ala: 7000 m2
  • Kerros: Koko rakennus
  • Vapautuu: 8-10 kk sop. allekirjoituksesta
  • Rakennusvuosi: 1987-1992
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.