Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Miestentie 7 B-talo, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Otaniemi, 215 m2

Kohde #19611

Kuvaus

Swing House. Tästä monitilatyöympäristöstä avautuu ikkunat kolmeen suuntaan. Edustava avotoimisto n. 16 hengelle. Kaikki toimistotilat voidaan toteuttaa yrityksen tarpeen mukaisesti. Tilojen akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Jokaiseen kerrokseen on suunniteltu yksilöllinen rauhoittava äänimaisema, joka houkuttelee käyttämään portaita hissin sijaan. Kolmannesta kerroksesta saatavilla seuraavat tilakoot: 161 m2, 176 m2, 216 m2 ja 273 m2. Kysy myös muita kiinteistöön valmistuvia tilakokoja. Arvioitu valmistuminen 1.12.2021. SWING HOUSE Campus on vetovoimaiselle paikalle Otaniemen ja Keilaniemen väliin rakentuva kahden toimistorakennuksen ja hotellin muodostama kokonaisuus, jonka humaanit, hyvinvointia tukevat ratkaisut, aidot materiaalit ja koko talon korkuinen viherseinä tarjoavat yrityksille viiden tähden työympäristön. Yhteisölliset, vuorokauden ympäri elävät tilat, käyttäjälähtöiset palvelut sekä luonnonläheinen sijainti metron ja uuden Raide-Jokerin varrella tekevät WELL-sertifioidusta Swing Housesta ainutlaatuisen ja inspiroivan paikan modernille työlle. Swing Housessa ravintola, oleskeluaulat, liikunta- ja hyvinvointitilat sekä muut palvelut ovat ulottuvillasi 24/7.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet. Swing sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä metrosta ja busseista. Lisäksi hyvät kulkuyhteydet Länsiväylälle ja Turunväylälle. Paikoitustilaa on reilusti; yli 300 parkkipaikkaa ja pyöräparkki.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Miestentie 7 B-talo, 215m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Miestentie 7 B-talo
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Otaniemi
  • Pinta-ala: 215 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu: arv.valm. 1.12.2021
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.