Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Miestentie 9 C-talo, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Otaniemi, 262 m2

Kohde #18847

Kuvaus

Avotoimistotila Keilaniemessä, 5. kerroksessa. Oma keittiö ja wc-tilat. Valokuvissa on esimerkkejä kiinteistön tiloista. Swing pitää sisällään kaksi toimistorakennusta ja hotellin. Swing I valmistui v.2012, Swing II arvioitu valmistuminen 12/2021 ja hotelli v. 2020. Swing I:n modernit ja valoisat tilat on suunniteltu joustamaan yrityksesi tarpeiden mukaan. Palvelut räätälöidään yritysten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Erinomaiset tietoliikenneyhteydet, ravintola- ja catering-palvelut, aulapalvelut, huolto-, kunnossapito- ja vartiointipalvelut. Pihalla ja talon kellarissa on runsaasti pysäköintitilaa sekä vieraille, että omaa henkilökuntaa varten. Kohde sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä näkyvällä paikalla Espoon Keilaniemessä Karhusaarentien varressa. Kohteen vieressä sijaitsevan TKK:n, VTT:n ja Aalto-yliopiston sekä alueen teknologian huipulla toimivien yritysten läheisyys takaavat kohteen yrityksille innovatiivisen toimintaympäristön. Kiinteistölle on myönnetty ympäristösertifikaatti: LEED Core and Shell, luokka Silver.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet. Useita busseja kulkee Otaniemen kautta. Bussipysäkille noin 100 m, metroasemalle noin 600 m. Vuonna 2023 tulevalle Raide-Jokerille n. 250 m. Lisäksi hyvät kulkuyhteydet Länsiväylälle ja Turunväylälle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Miestentie 9 C-talo, 262m2, 5. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Miestentie 9 C-talo
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Otaniemi
  • Pinta-ala: 262 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2012
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.