Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Otakaari 27, Espoo

Vuokrattava, Liiketila, Espoo, Otaniemi, 135m2

Kohde #22124

Kuvaus

Vuokrataan katutason kevyeeseen ravintolatoimintaan tai kahvilaksi soveltuva liiketila erinomaisella sijainnilla peruskorjattavasta Otaniemen Ostarista. Sijainti rakennuksen pohjoisessa päädyssä, omalla sisäänkäynnillä. Liiketilan edessä oma terassialue. Tila on kooltaan 135 m2 ja siihen sisältyy keittiötila, henkilökunnan tauko- ja wc-tila sekä asiakkaiden wc-tilat. Tila on tarkoitettu lounaskahvilaksi tai kevyeen ravintolatoimintaan, se ei mahdollista suurta ruoanvalmistuskeittiötä. Arvioitu hallinnanluovutus 31.5.2021. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Alvar Aallon suunnittelema Otaniemen ostoskeskus tarjoaa uniikit puitteet liiketoiminnalle peruskorjauksen valmistuttua toukokuussa 2021. Ostoskeskus sijaitsee keskellä Aalto-yliopiston kampusta Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Ostari tulee toimimaan mielenkiintoisena ja vetovoimaisena kohtauspaikkana kahviloineen ja ravintoloineen sekä arjen peruspalveluineen. 1. kerrokseen tulevat suunnitelmien mukaan sijiottumaan ravintolat, kahvilat ja myymälät. Toiseen kerrokseen toimistot ja lääkäriasema. Ostarin välittömään läheisyyteen sijoitetaan pyöräparkki sekä asiakaspysäköintipaikkoja. Ravintolatilojen eteen on tulossa terassialue. Jatkossa ostoskeskus ja metroaseman yhteydessä sijaitseva kauppakeskus A Bloc toimivat kampuksen vapaa-ajan ja palveluiden keskittymänä ja tukevat toisiaan tarjoamalla monipuolisia palveluita ja tiloja.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset kulkuyhteydet. Bussit ja tulevaisuudessa Raide-Jokeri kulkevat aivan keskuksen edestä ja Aalto-yliopiston metroasemalle on vain parin minuutin kävelymatka.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0108368418

jari.jantti@cushwake.fi

Otakaari 27, 135m2, Katutaso, Liiketila
Toimistotila

Otakaari 27
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Otaniemi
  • Pinta-ala: 135 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: 31.5.2021
  • Rakennusvuosi: 1961
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.