Otakaari 27, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Otakaari 27, Espoo

Vuokrattava, Liiketila, Espoo, Otaniemi, 195 m2

Kohde #22126

Kuvaus

Vuokrataan 195 m² liiketila erinomaisella sijainnilla ostoskeskus A Blancista, Aalto-yliopiston kampuksen ytimestä. Omalla sisäänkäynnillä varustettu tila sijaitsee ostoskeskuksen ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa rakennuksen eteläisessä päädyssä. Tila koostuu 1. kerroksen liiketilasta, kooltaan 135 m², ja 2. kerroksen aputilasta, 60 m². Liiketilaan sisältyy valmius pienelle keittiölle sekä varasto ja asiakkaiden wc-tilat. Henkilökunnan tauko- ja wc-tila sijaitsevat aputiloissa. Tila soveltuu myymäläksi, erikoisliikkeeksi, työpajatilaksi, galleriaksi tai kahvilaksi. Tila ei mahdollista suurta ruoanvalmistuskeittiötä. Myös vuokraus toimistokäyttöön on harkittavissa. Tilassa ei ole hissiä. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Alvar Aallon suunnittelema Otaniemen ostoskeskus A Blanc tarjoaa uniikit puitteet liiketoiminnalle. Ostoskeskuksen peruskorjaus on juuri valmistunut. A Blanc sijaitsee keskellä Aalto-yliopiston kampusta Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Aalto-yliopiston päärakennus Dipoli sijaitsee keskuksen takana. Ostari tulee toimimaan mielenkiintoisena ja vetovoimaisena kohtauspaikkana kahviloineen ja ravintoloineen sekä arjen peruspalveluineen. 1. kerrokseen sijoittuvat ravintolat, kahvilat ja myymälät. Toiseen kerrokseen toimistot ja lääkäriasema. Parkkipaikka sekä pyöräparkki palvelevat A Blancin asiakkaita, ja pohjoispäädyn liiketilojen edessä on suuri terassialue. Keskus tarjoaa arkea tukevia lähipalveluita, erikoisliikkeitä, kohtaamis- ja ajanviettopaikkoja sekä toimistotiloja. A Blanc ja metroaseman yhteydessä sijaitseva kauppakeskus A Bloc toimivat kampuksen vapaa-ajan ja palveluiden keskittymänä ja tukevat toisiaan tarjoamalla monipuolisia palveluita ja tiloja.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset kulkuyhteydet. Bussit ja tulevaisuudessa Raide-Jokeri kulkevat aivan keskuksen edestä ja Aalto-yliopiston metroasemalle on vain parin minuutin kävelymatka.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Otakaari 27, 195m2, Katutaso, Liiketila
Liiketila

Otakaari 27
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Otaniemi
  • Pinta-ala: 195 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1961
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.