Otakaari 27, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Otakaari 27, Espoo

Vuokrattava, Liiketila, Espoo, Otaniemi, 131 m2

Kohde #25332

Kuvaus

Vuokrataan katutason baariksi soveltuva liiketila isolla terassilla erinomaisella sijainnilla hiljattain peruskorjatusta ostoskeskus A Blancista, Aalto-yliopiston kampuksen ytimestä. Omalla sisäänkäynnillä ja aurinkoisella terassialueella varustettu tila sijaitsee ostoskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa rakennuksen keskivaiheilla. Tila on kooltaan 131 m² ja siihen sisältyy keittiötila, henkilökunnan suihku- ja wc-tila sekä asiakkaiden wc-tilat. Aurinkoinen terassialue sijaitsee ulko-oven edustalla ja tilan yhteydessä on käteisautomaatti, jonka asiointiluukku on tilan ulkoseinustalla. Tila on tarkoitettu baari- tai kahvilakäyttöön, se ei mahdollista ruoanvalmistuskeittiötä. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Alvar Aallon suunnittelema Otaniemen ostoskeskus A Blanc tarjoaa uniikit puitteet liiketoiminnalle. Ostoskeskuksen peruskorjaus on juuri valmistunut. A Blanc sijaitsee keskellä Aalto-yliopiston kampusta Otaniemessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Aalto-yliopiston päärakennus Dipoli sijaitsee keskuksen takana. Ostari tulee toimimaan mielenkiintoisena ja vetovoimaisena kohtauspaikkana kahviloineen ja ravintoloineen sekä arjen peruspalveluineen. 1. kerrokseen sijoittuvat ravintolat, kahvilat ja myymälät. Toiseen kerrokseen toimistot ja lääkäriasema. Parkkipaikka sekä pyöräparkki palvelevat A Blancin asiakkaita, ja pohjoispäädyn liiketilojen edessä on suuri terassialue. Keskus tarjoaa arkea tukevia lähipalveluita, erikoisliikkeitä, kohtaamis- ja ajanviettopaikkoja sekä toimistotiloja. A Blanc ja metroaseman yhteydessä sijaitseva kauppakeskus A Bloc toimivat kampuksen vapaa-ajan ja palveluiden keskittymänä ja tukevat toisiaan tarjoamalla monipuolisia palveluita ja tiloja.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset kulkuyhteydet. Bussit ja tulevaisuudessa Raide-Jokeri kulkevat aivan keskuksen edestä ja Aalto-yliopiston metroasemalle on vain parin minuutin kävelymatka.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Otakaari 27, 131m2, Katutaso, Liiketila
Liiketila

Otakaari 27
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Otaniemi
  • Pinta-ala: 131 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1961
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.