Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Otaniementie 12, Espoo

Vuokrattava, Liiketila, Espoo, Otaniemi, 246m2

Kohde #22122

Kuvaus

Vapaa liiketila kauppakeskus A Blocissa. Sijainti rakennuksen keskellä, kahdella asiakas-sisäänkäynnillä keskuskäytävältä. Näyttävät ikkunat kauppakeskuksen edustan aukiolle. 246 m2 tila on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle 176 m2 ja 70 m2. Pienemmässä tilassa varaukset wc- ja taukotiloille. Varasto pohjakerroksessa 33 m2. Kauppakeskus A Bloc sijaitsee keskellä Otaniemeä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. A Bloc on osa Verstas Arkkitehtien suunnittelemaa rakennuskokonaisuutta, jossa sijaitsevat myös Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu sekä Kauppakorkeakoulu. Kauppakeskuksessa toimii ravintoloita ja kahviloita, erikoisliikkeitä, liikuntakeskus, päivittäistavarakaupat, apteekki sekä Alko. Ankkurivuokralaiset: Alepa Otaniemi, Alko, Esport Aalto, Fazer Food & Co A Bloc, K-Market Otaniemi ja Otaniemen Apteekki. A Blocissa käy arkisin keskimäärin 17000 ja viikonloppuisin noin 7000 asiakasta päivittäin.

Kauppakeskus A Bloc sijaitsee keskellä Otaniemeä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. A Bloc on osa Verstas Arkkitehtien suunnittelemaa rakennuskokonaisuutta, jossa sijaitsevat myös Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu sekä Kauppakorkeakoulu. Kauppakeskuksessa toimii ravintoloita ja kahviloita, erikoisliikkeitä, liikuntakeskus, päivittäistavarakaupat, apteekki sekä Alko. Ankkurivuokralaiset: Alepa Otaniemi, Alko, Esport Aalto, Fazer Food & Co A Bloc, K-Market Otaniemi ja Otaniemen Apteekki. A Blocissa käy arkisin keskimäärin 17000 ja viikonloppuisin noin 7000 asiakasta päivittäin.

Liikenneyhteydet

Aalto-yliopiston metroaseman toinen sisäänkäynti sijaitsee A Blocin yhteydessä ja vierestä kulkevat Otaniemen bussilinjat sekä tulevaisuudessa myös Raide-Jokeri.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Otaniementie 12, 246m2, Katutaso, Liiketila
Toimistotila

Otaniementie 12
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Otaniemi
  • Pinta-ala: 246 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2018
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.