Otaniementie 12, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Otaniementie 12, Espoo

Vuokrattava, Liiketila, Espoo, Otaniemi, 55 m2

Kohde #26180

Kuvaus

Vuokrattvana liiketila kauppakeskus A Blocissa. Tilaan myös oma ulkosyöttöinen sisäänkäynti. Tilan talotekniikka ei mahdollista kuumentavia laitteita, täten soveltuu ravintolana salaattibaariksi tai vastaavaksi, baariksi tai myymäläksi, esim. suutari, autokoulu, kynsistudio tai puhelinkorjaamo. Tilan edustalla on oma terassialue.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi

Kauppakeskus A Bloc sijaitsee keskellä Otaniemeä erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. A Bloc on osa Verstas Arkkitehtien suunnittelemaa rakennuskokonaisuutta, jossa sijaitsevat myös Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu sekä Kauppakorkeakoulu. Kauppakeskuksessa toimii ravintoloita ja kahviloita, erikoisliikkeitä, liikuntakeskus, päivittäistavarakaupat, apteekki sekä Alko.

Ankkurivuokralaiset: Alepa Otaniemi, Alko, Kuntokeskus Liikku, Food & Co A Bloc, K-Market Otaniemi ja Otaniemen Apteekki. A Blocissa käy arkisin keskimäärin 17000 ja viikonloppuisin noin 7000 asiakasta päivittäin.

Liikenneyhteydet

Aalto-yliopiston metroaseman toinen sisäänkäynti sijaitsee A Blocin yhteydessä ja vierestä kulkevat Otaniemen bussilinjat sekä tulevaisuudessa myös Raide-Jokeri.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Otaniementie 12
Espoo 02150

  • Kaupunginosa: Otaniemi
  • Pinta-ala: 55 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2018
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.