Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Tekniikantie 4 A, Espoo

For rent, Office, Espoo, Otaniemi, 438 sqm

Target #26289

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vuokrattavissa A-talosta 3. kerroksen toimistotilaa. Tilaan ei suoraa hissi yhteyttä, jonka takia hinta alhaisempi. Tilat voidaan räätälöidä käyttäjän toiveiden mukaisesti huonetiloiksi, avotilaksi tai näiden yhdistelmäksi. Kiinteistön tilat ovat valoisia ja viihtyisiä. Kohteeseen on tehty perusteellinen uudistus, jolloin myös talo- ja ilmastointitekniikka päivitettiin montelta osin nykypäivään. Sisävalokuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista. Huom. tähän tilaan ei suoraa hissi yhteyttä.

Aallonharja tarjoaa vuokralaiselle kattavat palvelut, näitä on mm.
– Aulapalvelut
– Auditorio
– Kuntosali
– D-talon kattokerroksessa sijaitseva ainutlaatuinen kelosauna
– A-taloon avattu laadukas lounasravintola
– D-talon aulan kahvila palvelee maanantaista perjantaihin myös monipuolisen aamiaisen merkeissä.

Aallonharja A-talo; nostalgista Otaniemen henkeä täysin uusituissa tiloissa. Espoon Otaniemessä sijaitseva Aallonharja tarjoaa ensiluokkaiset toimintapuitteet. Perusteellisesti uudistetun toimitilakiinteistön seinien sisällä yhdistyvät tyylikkyys ja viihtyisyys. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen palvelukattaus. BREEAM-sertifikaattia hakevan Aallonharjan kaikki kulutussähkö on peräisin uusiutuvista lähteistä ja jätehuolto on hiilineutraali. Kiinteistön on saavutettavissa helposti niin autolla, julkisilla kulkuvälineillä kuin pyörälläkin. Autopaikkoja pihalla ja pysäköintihallissa, ja kiinteistöllä on oma sähköpyöräasema.

Communications

Julkiset liikenneyhteydet: Aalto-yliopiston metroasemalle 350 m, bussipysäkille (linjat 108N, 111, 555) 300 m, Kehä 1:lle 400 m, Länsiväylälle 2,5 km, Aallonharjan omalle sähköpyöräasemalle 0 m, Helsinki-Vantaan lentoasemalle 22 km.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Tekniikantie 4 A
Espoo 02150

  • Area: Otaniemi
  • Surface area: 438 sqm
  • Floor: 3. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 1990
  • Rental category: 11-15 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.