Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Vaisalantie 4, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Otaniemi, 503 m2

Kohde #24174

Kuvaus

Vuokrataan kokonainen kerros Innopoli 3 B-talosta. Kerros koostuu kolmesta toimistotilasta, jotka on yhdistettävissä eri kokoisiksi kokonaisuuksiksi. Tila sijaitsee aula- ja ravintolapalveluiden läheisyydessä. Tilassa on oma keittiö, vessat, toimistohuoneita, neuvottelutilaa ja avotilaa. Tilaratkaisu suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Sisävalokuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista.

Innopoli 3 B-talo. Innopoli 3 on rakennettu upealle paikalle Kehä I:n varrelle Espoon Otaniemeen. Paikka sijaitsee Pohjois-Euroopan suurimman teknologiakeskittymän välittömässä vaikutuspiirissä. Innopoli 3:n tekijät ovat alansa huipputaitajia ja laatu näkyy myös rakennuksen materiaali-valinnoissa, yksityiskohdissa sekä luonnollisesti myös toimivuudessa ja palveluissa. Palvelut: aula-, ravintola-, toimisto-, tietoliikenne-, turvallisuus- ja hyvinvointipalvelut sekä neuvottelu- ja edustustilat.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkit Kehä I:llä kiinteistön edessä. Metroasemalle 300 m, bussipysäkille alle 100 m, juna-asemalle 5,2 km, lentokentälle 22,2 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Vaisalantie 4
Espoo 02180

  • Kaupunginosa: Otaniemi
  • Pinta-ala: 503 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 6/2007
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.