Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tarvonsalmenkatu 15, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Perkkaa, 760 m2

Kohde #26466

Kuvaus

Vuokrattavana koko kerroksen muuntojoustava ylimmän kerroksen toimistotila merinäköalalla. Kohteeseen on hyvät kulkuyhteydet, joten liikkuminen paikan päälle on vaivatonta.
Suurista ikkunoista näkymät merelle. Huonelämpötilan ohjaus on integroitu ilmanvaihtoon, lämmitykseen ja jäähdytykseen sekä tilan läsnäolotietoon. Lisäksi ilmanvaihdon tarpeenmukaisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Alakerrassa ravintola, kahvila, neuvottelumaailma sekä aulapalvelu ja kulkuyhteys parkkitaloon.

Työmatkan Derbyyn voi helposti taittaa vaikka polkupyörällä, joita varten löytyy säilytystilat kuin myös pesutilat pöyräilijöille.

Derby Business Park koostuu kolmesta toimistotalosta ja yhdestä pysäköintitalosta. Derby on saavuttanut LEED Platinum -ympäristösertifikaatin. Ensimmäinen talo HIITTI ja pysäköintitalo PAALU valmistuivat vuonna 2012. Seuraavat talot SPURTTI ja VOLTTI valmistuivat kesällä 2013. Viereinen kaupungin virkistysalue tarjoaa vehreää maisemaa pohjoisen puoleisille ikkunoille.

Ensimmäisessä kerroksessa on taloille yhteinen lounasravintola ja aulapalvelut. Kellarissa kuntosali, sosiaalitiloja ja varastoa. VIP-sauna ja neuvottelutila katolla. Paalu-parkkihallissa autonpesupalvelu. Vaatepesupalvelu. Pyöräparkkeja ulko- ja sisätiloissa. Konesalitilaa.

Liikenneyhteydet

Derby Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla Espoossa Kehä I:n, Turunväylän ja meren tuntumassa, uuden Vermonsolmun liittymän vieressä. Joukkoliikenne pelaa, omalla pääsee ja parkkitilaa riittää niin autoille kuin polkupyörille. Leppävaaran monipuoliset palvelut ovat aivan kulman takana.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tarvonsalmenkatu 15
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Perkkaa
  • Pinta-ala: 760 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 8/2012
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.