Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tarvonsalmenkatu 17, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Perkkaa, 769 m2

Kohde #20181

Kuvaus

Vuokrataan muuntelukelpoinen koko 5. kerroksen toimistotila, josta on hienot näkymät aina merelle asti. Neljä sisäänkäyntiä mahdollistaa tilan jakamisen eri tarpeisiin.
Huonelämpötilan ohjaus on integroitu ilmanvaihtoon, lämmitykseen ja jäähdytykseen sekä tilan läsnäolotietoon. Lisäksi ilmanvaihdon tarpeenmukaisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Palvelut: lounasravintola, kahvila, catering, vastaanottopalvelu, neuvottelutilat, saunatilat + edustustilat 8. kerroksessa, autonpesupalvelu, vaatteiden pesupalvelu, pyöräparkit, sosiaalitilat, Derby intranet, kuntosali, ryhmäliikuntasali. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista.

SPURTTI valmistui kesällä 2013. Derby Business Park koostuu kolmesta toimistotalosta ja pysäköintitalosta. Ensimmäinen talo HIITTI ja pysäköintitalo PAALU valmistuivat elokuussa 2012. VOLTTI valmistui kesällä 2013. Ensimmäisessä kerroksessa on taloille yhteinen lounasravintola ja aulapalvelut. Kellarissa kuntosali, sosiaalitiloja ja varastoa. VIP-sauna ja neuvottelutila katolla. Paalu-parkkihallissa autonpesupalvelu. Vaatepesupalvelu. Pyöräparkkeja runsaasti niin ulko- kuin sisätiloissakin. Pyöräilijöille on myös varattu mukavat sosiaalitilat suihkuineen. Konesalitilaa.

Liikenneyhteydet

Derby Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla Espoossa Kehä I:n, Turunväylän ja meren tuntumassa, uuden Vermonsolmun liittymän vieressä. Joukkoliikenne pelaa, omalla pääsee ja parkkitilaa riittää niin autoille kuin polkupyörille. Derbystä ajat omalla autolla mm. Helsinki-Vantaan lentokentälle n. 25 minuutissa ja Helsingin keskustaan n. 21 minuuttia. Helsingin keskustasta tulee kaksi suoraa bussia Derbyn uudelle bussipysäkille. Lisäksi Helsingistä Turunväylää ajavat bussit 205 ja 206 sekä Kehä I:stä pitkin bussi 106. Leppävaaraan juna-asema on noin 1,5 km päässä Derbystä ja sinne pääsee kolmella bssilinjalla. Lähiliikenteen junat 10-12 minuutissa Helsingin keskustasta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Tarvonsalmenkatu 17
Espoo 02600

  • Kaupunginosa: Perkkaa
  • Pinta-ala: 769 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: kesä 2013
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.