Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Piispanportti 10, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Piispankylä, 1245 m2

Kohde #20880

Kuvaus

6. kerroksessa vuokrattavana toimistotila, joka uudistetaan täysin ja räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Tilaan tulee valoa joka suunnasta. Tila on yhdistettävissä 4. ja 5. kerrosten kanssa. Tila vapautuu sopimuksen mukaan. Kiinteistössä on kolme upeaa kattoterassia. Kuudennen ja seitsemännen kerroksen toimistotilojen yhteydessä olevat terassit voidaan lasittaa, jolloin ne tarjoavat henkilöstö- ja asiakastilaisuuksille upeat puitteet. Terasseilta avautuvat vuodenaikojen mukaan jatkuvasti vaihtuvat näkymät pitkälle yli Espoon. Saat yrityksellesi räätälöidyt toimitilat avaimet käteen periaatteella. Voit valita yrityksesi näköisen työympäristön vaikkapa ehdotuksiksi laatimistamme tyylisuunnista. Piispanportti 10 uudistuu. Tulossa on tyylikästä muuntojoustavaa toimitilaa näkyvälle paikalle aivan Ison Omenan läheisyyteen. Ylimpien kerrosten kattoterasseilta avautuvat ainutlaatuiset näkymät yli Espoon. Seitsemänkerroksisen toimistorakennuksen tilat uusitaan täysin ja räätälöidään yrityksesi tarpeita vastaaviksi. Ensimmäiset tilat valmistuvat vuoden 2021 alussa. Laaja palvelutarjonta: palveleva aulavastaanotto, monipuolinen lounasravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja, runsaasti pysäköintitilaa autoille ja pyörille. Kiinteistössä toimii työterveysasema ja vieressä on kuntokeskus. Ison Omenan ravintolat, kaupat, elokuvateatteri ja muut palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Nopeasti kasvavalle alueelle on rakenteilla myös uusi hotelli ja uimahalli.

Liikenneyhteydet

Piispanportti 10 on helposti saavutettavissa liikut sitten autolla, pyörälllä kuin metrolla ja bussillakin. Metro 500 m, bussipysäkki 180 m, juna-asema 8,4 km. pyörällä, metrolla tai bussilla. Olet Länsiväylän varrella Kehä II:n liittymän lähellä suurten ruuhkahuippujen ulkopuolella. Matinkylän metroasema on 500 metrin päässä kauppakeskus Ison Omenan eteläpäädyssä. Matka Rautatientorille taittuu 20 minuutissa. Bussilinjat Kampin, Kivenlahden ja Leppävaaran suuntiin kulkevat vierestä. Kauniille Rantaraitille on vain pari kilometriä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Piispanportti 10, 1245m2, 6. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Piispanportti 10
Espoo 02200

  • Kaupunginosa: Piispankylä
  • Pinta-ala: 1245 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1988
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.