Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Metsänneidonkuja 12 KVINTTI, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Pohjois-Tapiola, 560 m2

Kohde #26159

Kuvaus

Tämä Kvintti-talon 1. kerroksen toimitila on muokattavissa toiveiden mukaiseksi. Uudistunut Spektri sijaitsee näkyvällä paikalla, hyvien yhteyksien päässä, Kehä I:n varrella, Pohjois-Tapiolassa, Otaniemen teknologiakeskittymän kupeessa. Spektrin kansainvälisessä yrityspuistossa on viisi toimistotaloa ja loistavat palvelut.

Kuvissa esimerkkejä toimistotiloista.

Spektri Business Park KVINTTI. Korkealuokkaisia ja muunneltavia toimitiloja Otaniemen teknologiakeskuksen läheisyydessä, Kehä I:n varrella Tapiolassa.

Spektri on Suomen ensimmäinen Business Park. Spektri koki mittavan uudistuksen 2016-2017; Spektrin tilat, teknologia ja palvelut uudistettiin. Kaikille aulatiloille on tehty kokonaisvaltainen face-lift. Uusi Spektri on viihtyisä, valoisa ja skandinaavinen yrityspuisto, joka tarjoaa koko skaalan modernia toimitilaa sekä laadukkaita ravintola- ja hyvinvointipalveluita viidessä eri kiinteistössä.

Uudistuneessa Spektrissä toimii huippusuosittu ravintola Tesan ja monipuolisella food court -konseptilla toimiva 1000 m2 ravintolamaailma, jonka valikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tilanteeseen. Molemmat ravintolat palvelevat lounas- ja tilausravintoloina sekä tarjoavat catering-palveluja kokouksiin ja yrityksen omiin tiloihin. Peruspalveluiden lisäksi Spektrissä on kampaamo-hoitola sekä tilava ja valoisa kuntosali. Kokoustilat sijaitsevat Pilotti- Duo- ja Trio-taloissa, joissa on yhteensä 20 hyvin varusteltua kokous- ja konferenssitilaa 6 hengen kabineteista 80 hengen kokoustilaan. Lisäksi Spektrissä on 100 hengen auditorio sekä kaksi edustussaunaa.

Liikenneyhteydet

Sujuvat liikenneyhteydet pk-seudulle ja lentokentälle. Metroasemat (Tapiola ja Otaniemi) kävelyetäisyyden päässä ja metroasemilta kulkee bussilinja Spektrin ohitse. Myös Kehä I:n bussipysäkit lähellä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Metsänneidonkuja 12 KVINTTI
Espoo 02130

  • Kaupunginosa: Pohjois-Tapiola
  • Pinta-ala: 560 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1998
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.