Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Metsänneidonkuja 12 KVINTTI, Espoo

For rent, Office, Espoo, Pohjois-Tapiola, 309 sqm

Target #26974

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Tämä Kvintti-talon 3. kerroksen toimitila on muokattavissa toiveiden mukaiseksi. Uudistunut Spektri sijaitsee näkyvällä paikalla, hyvien yhteyksien päässä, Kehä I:n varrella, Pohjois-Tapiolassa, Otaniemen teknologiakeskittymän kupeessa. Spektrin kansainvälisessä yrityspuistossa on viisi toimistotaloa ja loistavat palvelut.

Kuvissa esimerkkejä toimistotiloista.

Spektri Business Park KVINTTI. Korkealuokkaisia ja muunneltavia toimitiloja Otaniemen teknologiakeskuksen läheisyydessä, Kehä I:n varrella Tapiolassa.

Spektri on Suomen ensimmäinen Business Park. Spektri koki mittavan uudistuksen 2016-2017; Spektrin tilat, teknologia ja palvelut uudistettiin. Kaikille aulatiloille on tehty kokonaisvaltainen face-lift. Uusi Spektri on viihtyisä, valoisa ja skandinaavinen yrityspuisto, joka tarjoaa koko skaalan modernia toimitilaa sekä laadukkaita ravintola- ja hyvinvointipalveluita viidessä eri kiinteistössä.

Uudistuneessa Spektrissä toimii huippusuosittu ravintola Tesan ja monipuolisella food court -konseptilla toimiva 1000 m2 ravintolamaailma, jonka valikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tilanteeseen. Molemmat ravintolat palvelevat lounas- ja tilausravintoloina sekä tarjoavat catering-palveluja kokouksiin ja yrityksen omiin tiloihin. Peruspalveluiden lisäksi Spektrissä on kampaamo-hoitola sekä tilava ja valoisa kuntosali. Kokoustilat sijaitsevat Pilotti- Duo- ja Trio-taloissa, joissa on yhteensä 20 hyvin varusteltua kokous- ja konferenssitilaa 6 hengen kabineteista 80 hengen kokoustilaan. Lisäksi Spektrissä on 100 hengen auditorio sekä kaksi edustussaunaa.

Communications

Sujuvat liikenneyhteydet pk-seudulle ja lentokentälle. Metroasemat (Tapiola ja Otaniemi) kävelyetäisyyden päässä ja metroasemilta kulkee bussilinja Spektrin ohitse. Myös Kehä I:n bussipysäkit lähellä.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Metsänneidonkuja 12 KVINTTI
Espoo 02130

  • Area: Pohjois-Tapiola
  • Surface area: 309 sqm
  • Floor: 3. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 1998
  • Rental category: 21-24 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.