Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Metsänpojankuja 1, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Pohjois-Tapiola, 2330 m2

Kohde #26155

Kuvaus

Vuokrataan vuonna 2024 remontista valmistuva, täysin uudistettu toimistokohde. Tämä on esimerkki kahden toimistokerroksen kokoisesta toimitilasta, johon saa tilankäyttöratkaisusta riippuen n. 100 – 200 työpistettä. Tulevalla käyttäjällä on mahdollisuus vaikuttaa tilaratkaisuihin sekä materiaalivalintoihin yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa

Pysäköintipaikkoja on tarjolla kiinteistön pihalla ja lämpimässä pysäköintihallissa.

Pohjois-Tapiolan ja Otaniemen Maarin alueen rajalla sijaitseva 6-kerroksinen toimitilakiinteistö modernisoidaan ja saneerataan kokonaisvaltaisesti vastaamaan nykypäivän yritysten moninaisia tarpeita. Uudistuksen myötä syntyy vastuullinen ja tyylikäs pääkonttoritason toimitilakiinteistö MaarinPortti.

MaarinPorttiin valmistuvat modernit toimitilat ovat muunneltavia ja ne suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan yrityksesi tarpeita.

Projektin suunnittelu ja toteutus tapahtuu Q3/2022 – Q1/2024 aikana. Saneerauksen suunnittelun ja toteutuksen tavoitteena on saavuttaa LEED Gold -sertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Kehä I:tä pitkin kulkevat lukuisat bussit, ja runkolinja 550 palvelee erityisen hyvin myös MaarinPorttiin saapuvia. Lähin metroasema on Aalto-yliopisto, josta kävelee kohteeseen alle 15 minuutissa. Tapiolan keskus ja Kauppakeskus Ainoan kattavat palvelut ovat vain noin 2 km päässä. Kohteesta on myös vain noin 8 minuutin kävelymatka merelliselle Laajalahden luonnonsuojelualueelle sekä Espoon rantaraitille.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Metsänpojankuja 1
Espoo 02130

  • Kaupunginosa: Pohjois-Tapiola
  • Pinta-ala: 2330 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu: 2024
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.