Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Metsänpojankuja 1, Espoo

For rent, Office, Espoo, Pohjois-Tapiola, 6180 sqm

Target #26157

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vuokrataan kokonainen toimistorakennus. Maarinportti on pääkonttoritason toimistokohde, joka valmistuu remontista täysin uudistettuna v. 2024. Tarjolla itsenäinen toimistokokonaisuus, johon saa työpisteet yli jopa yli 400 henkilön organisaatiolle. Lisäksi käytössä on runsaat liiketoiminnan tukitilat katutasossa ja ylimmässä kerroksessa. Tulevalla käyttäjällä on mahdollisuus vaikuttaa tilaratkaisun lopputulokseen sekä materiaaleihin yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa.

Pysäköintipaikkoja on tarjolla kiinteistön pihalla ja lämpimässä pysäköintihallissa.

Pohjois-Tapiolan ja Otaniemen Maarin alueen rajalla sijaitseva 6-kerroksinen toimitilakiinteistö modernisoidaan ja saneerataan kokonaisvaltaisesti vastaamaan nykypäivän yritysten moninaisia tarpeita. Uudistuksen myötä syntyy vastuullinen ja tyylikäs pääkonttoritason toimitilakiinteistö MaarinPortti.

MaarinPorttiin valmistuvat modernit toimitilat ovat muunneltavia ja ne suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan yrityksesi tarpeita.

Projektin suunnittelu ja toteutus tapahtuu Q3/2022 – Q1/2024 aikana. Saneerauksen suunnittelun ja toteutuksen tavoitteena on saavuttaa LEED Gold -sertifikaatti.

Communications

Kehä I:tä pitkin kulkevat lukuisat bussit, ja runkolinja 550 palvelee erityisen hyvin myös MaarinPorttiin saapuvia. Lähin metroasema on Aalto-yliopisto, josta kävelee kohteeseen alle 15 minuutissa. Tapiolan keskus ja Kauppakeskus Ainoan kattavat palvelut ovat vain noin 2 km päässä. Kohteesta on myös vain noin 8 minuutin kävelymatka merelliselle Laajalahden luonnonsuojelualueelle sekä Espoon rantaraitille.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Metsänpojankuja 1
Espoo 02130

  • Area: Pohjois-Tapiola
  • Surface area: 6180 sqm
  • Floor:
  • Available: 2024
  • Year of construction:
  • Rental category: 21-24 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.