Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tietäjäntie 14, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Pohjois-Tapiola, 1747m2

Kohde #22088

Kuvaus

Väistötilaksi soveltuvat ensimmäisen ja toisen kerroksen avo- ja huonetoimistot, lisäksi noin 170 m2 varastoa. Kerrokset on yhdistetty avotilalla ja portaikolla. Tilat on mahdollista vuokrata yhdessä 2. kerroksen 800 m2 tilan kanssa. Kuvissa esimerkkejä toimistotiloista. Pysäköintipaikkoja kiinteistön pihalla ja autohallissa. Pohjois-Tapiolan toimistokeskittymässä sijaitseva toimistorakennus. Kohteelta on alle kilometri Kehä I:lle ja se sijaitsee loistavalla paikalla yhteyksien kannalta. Persoonallinen ja avara kiinteistö on rakennettu 1986. Helposti muunneltavat, ilmastoidut toimitilat ovat skandinaavisen seesteisiä. Kiinteistön palveluihin kuuluu henkilöstöravintola, suihkutilat, pyöräparkki ja lämmin autohalli. Kohteeseen on helppo tulla myös julkisilla kulkuneuvoilla. Kiinteistön pihalla on noin 40 pysäköintipaikkaa.

Pohjois-Tapiolan toimistokeskittymässä sijaitseva toimistorakennus. Kohteelta on alle kilometri Kehä I:lle ja se sijaitsee loistavalla paikalla yhteyksien kannalta. Persoonallinen ja avara kiinteistö on rakennettu 1986. Helposti muunneltavat, ilmastoidut toimitilat ovat skandinaavisen seesteisiä. Kiinteistön palveluihin kuuluu henkilöstöravintola, suihkutilat, pyöräparkki ja lämmin autohalli. Kohteeseen on helppo tulla myös julkisilla kulkuneuvoilla. Kiinteistön pihalla on noin 40 pysäköintipaikkaa.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkille vain 100 metriä, metroasemalle noin kilometri ja juna-asemalle kolme kilometriä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Tietäjäntie 14, 1747m2, Useita kerroksia, Toimistotila
Toimistotila

Tietäjäntie 14
Espoo 02130

  • Kaupunginosa: Pohjois-Tapiola
  • Pinta-ala: 1747 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1986
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.