Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Finnoonlaaksontie 1-5, Espoo

Vuokrattava, Liiketila, Espoo, Suomenoja, 1220m2

Kohde #21968

Kuvaus

Vuokrataan liiketila Espoon Suomenojalla. Entinen Maskun tila. Vieressä Musti ja Mirri sekä Gigantti ja IKH. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Espoon Finnoonlaaksontie 1-5 on katutason liikekiinteistö suositulla kauppapaikalla Espoon Suomenojalla. Tällä hetkellä kiinteistössä on päävuokralaisena Gigantti. Paikalle on helppo saapua omalla autolla, ja pihalla on reilusti asiakaspysäköintipaikkoja. Julkisista kulkuyhteyksistä helpoiten paikalle pääsee eri bussilinjoilla.

Espoon Finnoonlaaksontie 1-5 on katutason liikekiinteistö suositulla kauppapaikalla Espoon Suomenojalla. Tällä hetkellä kiinteistössä on päävuokralaisena Gigantti. Paikalle on helppo saapua omalla autolla, ja pihalla on reilusti asiakaspysäköintipaikkoja. Julkisista kulkuyhteyksistä helpoiten paikalle pääsee eri bussilinjoilla.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki 390m, juna-asema 7,9km

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Finnoonlaaksontie 1-5, 1220m2, 1. kerros, Liiketila
Toimistotila

Finnoonlaaksontie 1-5
Espoo 02270

  • Kaupunginosa: Suomenoja
  • Pinta-ala: 1220 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.