Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Finnoonniitty 7, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Suomenoja, 600 m2

Kohde #26582

Kuvaus

Ajanmukaista, viihtyisää toimistotilaa näyttävän toimitilarakennuksen 2. kerroksessa. Tyylikkäät yhteiset tilat kuten katutason vastaanottoaula ja oman kerroksen keittiö ja avara aulatila upean ikkunaseinän vieressä. Hyvät neuvotteluhuoneet ja valokuituverkko mahdollistavat sujuvat etäpalaverit. Työmatkapyöräilijöitä ajatellen rakennuksessa on pukuhuoneet suihkuineen ja pihalla pyöräparkki. Tiloja voidaan jakaa alk. 315 m²:n kokonaisuuksiksi.

1990-luvulla rakennettu kiinteistökokonaisuus sijaitsee Suomenojan kehittyvällä alueella, noin kilometri tulevalta Finnoon metroasemalta Espoon keskustaan päin. Arkkitehtuurisesti vaikuttava kiinteistö on rakennettu IT-yrityksen pääkonttoriksi. Kiinteistön energiatehokkuutta on kehitetty viime vuosina ja ympäristöystävälliseen suuntaan edetään jatkossakin.

Kiinteistössä on monipuolisesti erilaisia tilaratkaisuja: toimisto-, varasto-, kokoonpano- ja testaustiloja. Tontilla olevat kaksi rakennusta on kytketty toisiinsa katetuilla kulkusilloilla. Toinen rakennus on varustettu lastauslaiturilla ja tavarahissillä, nostokyky 1,6 tn. Kiinteistö on tekniikaltaan nykyaikainen ja toimistotilat on jäähdytetty. Runsaasti paikoitustilaa ja kolme erillistä pysäköintihallia.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Finnoonniitty 7
Espoo 02270

  • Kaupunginosa: Suomenoja
  • Pinta-ala: 600 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1990
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.