Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Luoteisrinne 4, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Suomenoja, 1000 m2

Kohde #14441

Kuvaus

Vapaa avotoimisto kolmannessa kerroksessa. Tilakokoa laajennettavissa jopa 2000 m²:öön. Vuokrataan edullista toimisto- ja varastotilaa joustavalla sopimuksella moneen käyttötarkoitukseen Länsiväylän läheisyydestä Espoon Suomenojalta. Tiloja mahdollista muokata tarpeen mukaan. Piha-alueella runsaasti autopaikkoja. B-talossa toimiii lounasravintola. Toimistotilaa 3-kerroksisessa toimistorakennuksessa Espoon Suomenojalla Länsiväylän läheisyydessä. Tiloja myös varastointiin. Toimistotiloissa on koneellinen jäähdytys ja tilat ovat erittäin joustavasti muunneltavissa vuokralaisen tarpeita vastaaviksi. Rakennuksessa on lastauslaituri, josta tilavan tavarahissin kautta pääsee suoraan tiloihin. Kiinteistössä on lounasravintola. Kiinteistössä tarjolla siivouspalvelut. Pihalla runsaasti autopaikkoja.

Toimistotilaa 3-kerroksisessa toimistorakennuksessa Espoon Suomenojalla Länsiväylän läheisyydessä. Tiloja myös varastointiin. Toimistotiloissa on koneellinen jäähdytys ja tilat ovat erittäin joustavasti muunneltavissa vuokralaisen tarpeita vastaaviksi. Rakennuksessa on lastauslaituri, josta tilavan tavarahissin kautta pääsee suoraan tiloihin. Kiinteistössä on lounasravintola. Kiinteistössä tarjolla siivouspalvelut. Pihalla runsaasti autopaikkoja.

Liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet bussilla ovat mainiot. Kiinteistön pihalla autopaikkoja.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Luoteisrinne 4, 1000m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Luoteisrinne 4
Espoo 02270

  • Kaupunginosa: Suomenoja
  • Pinta-ala: 1000 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1973
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.