Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Revontulenkuja 1, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Tapiola, 705 m2

Kohde #25025

Kuvaus

Vuokrattavana moderni ja korkea 5. kerroksen toimistotila. Ison toimistokokonaisuuden tilat koostuvat avotilasta, neuvotteluhuoneista, useammista pienistä työhuoneista, keittiöstä ja wc-tiloista. Tilan yhteydessä on myös katettu terassi. Tilaan on suora hissiyhteys.

Tapiolan Hohka on tyylikäs pääkonttoritason kokonaisuus Länsiväylän varrella Espoon Tapiolassa. Jopa 1500 työntekijälle soveltuva Hohka tarjoaa asiakkailleen toiminnallisesti monipuoliset, vaihtelevat ja joustavat tilaratkaisut. Kohteessa on erinomaiset palvelut, edustatavat työtilat työskentelyyn ja asiakastapaamisiin sekä näyttävä vastaanottoaula. Aulapalvelu, ylimmässä kerroksessa lounasravintola, josta merinäkymä, kahvila, auditorio, vuokrattavia neuvottelutiloja ja näihin catering-palvelut, kuntosali, lämmitetty parkkihalli. Palveluvalikoima sekä erinomainen saavutettavuus niin julkisilla, pyörällä kuin autollakin sujuvoittaa työntekijöiden arkea.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle hyvät kulkuyhteydet julkisilla. Metroasemalle 560 m. Useat bussit pysähtyvät kävelyetäisyydellä. Autolla hyvät yhteydet Länsiväylälle, Kehä II ja Turunväylälle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Revontulenkuja 1
Espoo 02100

  • Kaupunginosa: Tapiola
  • Pinta-ala: 705 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2010
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.