Revontulenkuja 1, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Revontulenkuja 1, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Tapiola, 847 m2

Kohde #27314

Kuvaus

Kolmannen kerroksen toimisto, jonka tilat koostuvat avotilasta, erikokoisista työhuoneista, keittiöstä ja wc-tiloista. Kaksi sisäänkäyntiä monipuolistavat tilan käyttöä. Tilassa on reilu huonekorkeus, n. 2,8 m. Suuret ikkunat avautuvat neljään ilmansuuntaan. Oma katettu terassi suuntautuu etelään. Toimistosta on myös suora porras- ja hissiyhteys autohalliin ja sosiaalitiloihin sekä lounasravintolaan.

Tapiolan Hohka on tyylikäs pääkonttoritason kokonaisuus Länsiväylän varrella Espoon Tapiolassa. Jopa 1500 työntekijälle soveltuva Hohka tarjoaa asiakkailleen toiminnallisesti monipuoliset, vaihtelevat ja joustavat tilaratkaisut. Kohteessa on erinomaiset palvelut, edustatavat työtilat työskentelyyn ja asiakastapaamisiin sekä näyttävä vastaanottoaula. Aulapalvelu, ylimmässä kerroksessa lounasravintola, josta merinäkymä, kahvila, auditorio, vuokrattavia neuvottelutiloja ja näihin catering-palvelut, kuntosali, lämmitetty parkkihalli. Palveluvalikoima sekä erinomainen saavutettavuus niin julkisilla, pyörällä kuin autollakin sujuvoittaa työntekijöiden arkea.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle hyvät kulkuyhteydet julkisilla. Metroasemalle 560 m. Useat bussit pysähtyvät kävelyetäisyydellä. Autolla hyvät yhteydet Länsiväylälle, Kehä II ja Turunväylälle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Revontulenkuja 1
Espoo 02100

  • Kaupunginosa: Tapiola
  • Pinta-ala: 847 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu: Sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 2010
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.