Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Revontulenpuisto 2, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Tapiola, 422m2

Kohde #17992

Kuvaus

2-kerroksen toimistotila C-siivessä. 34 työpistettä. Korkeatasoinen toimistokohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tapiolan keskustan ja Länsiväylän tuntumassa. Kohteelle on myönnetty LEED-Gold sertifikaatti. Rakennuksen työympäristöratkaisut painottuvat avotiloihin, joissa tiimityötilat ja neuvotteluhuoneet sekä kiinteät pien- ja kohtaamistilat tukevat työyhteisön muuttuvia tarpeita. Saarni on keskeinen puumateriaali toimistokerrosten sisustuksessa, työtiloissa ja kalusteissa. Kiinteistö soveltuu erinomaisesti laadukkaita materiaaleja ja moderneja teknisiä ratkaisuja arvostavalle toimistokäyttäjälle. Aulapalvelupiste palvelee vieraiden vastaanotossa. Posti- ja toimistopalvelut ovat saatavissa erikseen sovittaessa. Kokouskeskuksessa on vuokrattavana 21 erilaista ja -kokoista neuvottelutilaa. Auditoriossa on mahdollista järjestää tilaisuuksia jopa 180 hengen ryhmälle. Kaikissa neuvottelutiloissa on nykyaikainen av- ja kokoustekniikka. Viihtyisä, 250-paikkainen henkilöstöravintola, josta voi tilata kätevästi myös kokoustarjoilut. Pohjakerroksen liikuntatiloissa on kuntosali ja ohjattua liikuntaa. Kuntosalin käyttöoikeudesta voi sopia toimitilojen vuokrauksen yhteydessä. Kiinteistön omassa parkkihallissa on vuokrattavissa pysäköintitilaa. Vieraspaikat sijaitsevat pihalla, pääsisäänkäynnin lähellä.

Korkeatasoinen toimistokohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tapiolan keskustan ja Länsiväylän tuntumassa. Kohteelle on myönnetty LEED-Gold sertifikaatti. Rakennuksen työympäristöratkaisut painottuvat avotiloihin, joissa tiimityötilat ja neuvotteluhuoneet sekä kiinteät pien- ja kohtaamistilat tukevat työyhteisön muuttuvia tarpeita. Saarni on keskeinen puumateriaali toimistokerrosten sisustuksessa, työtiloissa ja kalusteissa. Kiinteistö soveltuu erinomaisesti laadukkaita materiaaleja ja moderneja teknisiä ratkaisuja arvostavalle toimistokäyttäjälle. Aulapalvelupiste palvelee vieraiden vastaanotossa. Posti- ja toimistopalvelut ovat saatavissa erikseen sovittaessa. Kokouskeskuksessa on vuokrattavana 21 erilaista ja -kokoista neuvottelutilaa. Auditoriossa on mahdollista järjestää tilaisuuksia jopa 180 hengen ryhmälle. Kaikissa neuvottelutiloissa on nykyaikainen av- ja kokoustekniikka. Viihtyisä, 250-paikkainen henkilöstöravintola, josta voi tilata kätevästi myös kokoustarjoilut. Pohjakerroksen liikuntatiloissa on kuntosali ja ohjattua liikuntaa. Kuntosalin käyttöoikeudesta voi sopia toimitilojen vuokrauksen yhteydessä. Kiinteistön omassa parkkihallissa on vuokrattavissa pysäköintitilaa. Vieraspaikat sijaitsevat pihalla, pääsisäänkäynnin lähellä.

Liikenneyhteydet

Metsätapiola sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, vain lyhyen kävelyetäisyyden päässä Tapiolan metroasemasta (n.450 m) ja Tapiolan kautta kulkevista monipuolista bussiyhteyksistä. Länsiväylän ja Kehä ykkösen läheisyys takaavat erinomaisen saavutettavuuden autoilijoille. Myös kevyen liikenteen saavutettavuus on oivallinen. Kiinteistön pysäköintihallissa on pyöräparkki.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Revontulenpuisto 2, 422m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Revontulenpuisto 2
Espoo 02100

  • Kaupunginosa: Tapiola
  • Pinta-ala: 422 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.