Revontulenpuisto 2, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Revontulenpuisto 2, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Tapiola, 415 m2

Kohde #25536

Kuvaus

Vuokrattavana moderni toimistotila. Keskeisellä paikalla erinomaisten liikenneyhteyksien varrella sijaitseva Metsän ja Melan moderni pääkonttori, jossa muun muassa lounasravintola, kuntosali sekä katutason vuokrattavat neuvotteluhuoneet tarjoavat monipuolisen palvelukattauksen.

Metsän ja Melan moderni pääkonttori. Korkeatasoinen toimistokohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tapiolan keskustan ja Länsiväylän tuntumassa. Rakennuksen työympäristöratkaisut painottuvat avotiloihin, joissa tiimityötilat ja neuvotteluhuoneet sekä kiinteät pien- ja kohtaamistilat tukevat työyhteisön muuttuvia tarpeita. Saarni on keskeinen puumateriaali toimistokerrosten sisustuksessa, työtiloissa ja kalusteissa. Kiinteistö soveltuu erinomaisesti laadukkaita materiaaleja ja moderneja teknisiä ratkaisuja arvostavalle toimistokäyttäjälle.

Tämä Leed Gold-sertifioitu kiinteistö tarjoaa ensiluokkaiset työolosuhteet kattavilla palveluilla, joihin sisältyy mm. oma lounasravintola, kuntosali, lämmin parkkihalli, laajat aulapalvelut sekä edustava 27 neuvottelutilan kokouskeskus.

Liikenneyhteydet

Metsätapiola sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, vain lyhyen kävelyetäisyyden päässä Tapiolan metroasemasta (n.400 m) ja Tapiolan kautta kulkevista monipuolista bussiyhteyksistä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Revontulenpuisto 2
Espoo 02100

  • Kaupunginosa: Tapiola
  • Pinta-ala: 415 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.