Sammonsilta 8, Espoo | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sammonsilta 8, Espoo

Vuokrattava, Liiketila, Espoo, Tapiola, 320 m2

Kohde #25121

Kuvaus

Liiketilaa vuokrattavissa noin 140 - 320 m2 Tapiolan Tuultenristi uudiskohteesta. Arvioitu valmistuminen 3-4/2023. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Tuultenristi valmistuu Tapiolan uuteen upeaan keskustaan. Tapiolan Tuultenristiin valmistuu uuden asuinkorttelin lisäksi yhteensä noin 4 200 m² toimisto- ja palvelutilaa, josta vapaana tällä hetkellä puolet. Tuultenristin toimistotalo etenee vauhdikkaasti ja ensimmäiset sopimukset ankkurivuokralaisten kanssa on jo tehty. Keväällä 2023 tiloihin muuttavat mm. Helsingin seudun Osuuspankki ja Uudenmaan Martat. Toimitilat sijoittuvat alueen näkyvimmälle paikalle lännestä päin lähestyttäessä. Kauppakeskus AINOA sijaitsee aivan Tuultenristin vieressä ja kauppakeskuksen päälle valmistuneen Kirjokannen myötä alueen asukasluku on kasvanut voimakkaasti viime vuosina.

Liikenneyhteydet

Tuultenristiin on erittäin hyvät liikenneyhteydet niin joukkoliikenteen kuin autoilun ja pysäköinnin kannalta. Metro kulkee kahdella linjalla, joista molemmat pysähtyvät Tapiolassa. Kaikki Tapiolan kautta kulkevat tai sinne päättyvät bussilinjat käyttävät uutta bussiterminaalia, joka sijaitsee Merituulentiellä metroaseman yhteydessä. Lisäksi alueen eteläpuolella kulkee keskeinen kevyen liikenteen väylä ja myös uusia pyöräily- ja kävelyteitä on suunnitteilla.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Sammonsilta 8
Espoo 02100

  • Kaupunginosa: Tapiola
  • Pinta-ala: 320 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu: 3-4/2023
  • Rakennusvuosi: 2023
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.