Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Tuulikuja 2, Espoo

Vuokrattava, Toimistotila, Espoo, Tapiola, 1000 m2

Kohde #20296

Kuvaus

Modernia, avaraa toimistotilaa vuokrattavissa kolmannesta kerroksesta. Tämä vuonna 2005 valmistunut puurakenteinen kokonaisuus on saanut korkean ympäristöluokituksen. Kiinteistö on Länsiväylän varrella, ja Tapiolan metroasema sijaitsee kävelymatkan päässä. Tapiolan Sydänpuu. Moderni ja tehokas puurakenteinen toimistotalo palveluilla. Kiinteistö oli valmistuessaan kesällä 2005 Euroopan korkein puurakenteinen toimistorakennus. Viisikerroksisen kohteen suunnittelussa on huomioitu ekologisuus sekä elinkaariajattelu ja hyödynnetty monia nykyaikaisia rakenne- ja tuoteinnovaatioita. Kiinteistölle on myönnetty ympäristösertifikaatti: LEED for Existing Buildings: Operations and maintenence, Silver.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle hyvät kulkuyhteydet julkisilla. Tapiolan metroasema sijaitsee kävelyetäisyydellä, kuten myös useat bussipysäkit. Autolla hyvät yhteydet Länsiväylälle, Kehä II ja Turunväylälle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Tuulikuja 2, 1000m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Tuulikuja 2
Espoo 02100

  • Kaupunginosa: Tapiola
  • Pinta-ala: 1000 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: kesä 2005
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.