Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sturenkatu 4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Alppila, 437 m2

Kohde #17083

Kuvaus

3. kerroksen vuokrattava tila. Kulttuuritalon toimistorakennuksesta on mahdollista vuokrata kerralla yksi tai useampi kerros. Lisäksi yhteiskäytössä on 1. ja 2. kerroksen kokoustilat suuremmille tilaisuuksille. Kaikista kerroksista löytyy erikokoisia toimisto- ja kokoushuoneita sekä hyvin varustellut tauko- ja sosiaalitilat. Tilat ovat Museoviraston suojelemassa kohteessa ja mahdollisuudet muutostöihin, esimerkiksi väliseinien poistoon, ovat rajalliset. Hyväkuntoista toimistotilaa arkkitehtuuriltaan vaikuttavassa, Alvar Aallon suunnittelemassa museoviraston suojelemassa rakennuksessa. Kulttuuritalo on rakennettu 1958 ja remontoitu 2013. Kulttuuritalo koostuu kolmesta osasta: konserttisalista, kuparipellillä verhoillusta toimistorakennuksesta sekä niitä yhdistävästä matalasta siivestä. Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Alppilassa, ja viihtyisällä alueella on runsaasti kahviloita ja ravintoloita.

Hyväkuntoista toimistotilaa arkkitehtuuriltaan vaikuttavassa, Alvar Aallon suunnittelemassa museoviraston suojelemassa rakennuksessa. Kulttuuritalo on rakennettu 1958 ja remontoitu 2013. Kulttuuritalo koostuu kolmesta osasta: konserttisalista, kuparipellillä verhoillusta toimistorakennuksesta sekä niitä yhdistävästä matalasta siivestä. Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Alppilassa, ja viihtyisällä alueella on runsaasti kahviloita ja ravintoloita.

Liikenneyhteydet

Kulttuuritaloon pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä kuten bussilla ja raitiovaunulla. Pasilan juna-asema on noin kilometrin päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Sturenkatu 4, 437m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Sturenkatu 4
Helsinki 00510

  • Kaupunginosa: Alppila
  • Pinta-ala: 437 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1958
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.