Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hämeentie 135, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Arabia, 516 m2

Kohde #24133

Kuvaus

Valoisa ja avara juuri remontoitu toimistotila. Hienot näkymät Toukolan suuntaan ja Vanhankaupunginlahdelle. Huom. pohjakuvassa näkyy isompi kokonaisuus, josta vasen puoli on tätä vuokrattavaa tilaa.

Arabia 135 -tehdaskortteli Helsingin Toukolassa tunnetaan luovien ideoiden ja toteutusten kohtauspaikkana ja osana suomalaisen designin historiaa. Entinen keramiikkatehdas on jo vuosia toiminut modernina design-liikkeiden, pääkonttoreiden ja oppilaitosten yhteisönä, mutta nyt käynnissä on huikea uudelleensyntyminen. Parhaillaan työn alla on uusi rustiikkinen korttelinosa Arabian Kujat, joka avautuu punatiilikujien tehdasmiljööseen jo vuoden 2023-2024 vaihteessa. Eri asteista ja tyylistä vuokrattavaa tilaa korttelissa on reilusti kaikenlaisille yrityksille.

Liikenneyhteydet

Arabia135 sijaitsee vain 10 minuutin automatkan päässä Helsingin keskustasta. Raitiovaunulinja 6:n päätepysäkki Arabiassa. Useita linja-autoja Rautatientorilta. Pysäkit kiinteistön vieressä. Juna-asemalle 3,3 km. Lentäkentälle 15,6 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Hämeentie 135
Helsinki 00560

  • Kaupunginosa: Arabia
  • Pinta-ala: 516 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2002
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.