Nuijamiestentie 12, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Nuijamiestentie 12, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Etelä-Haaga, 241 m2

Kohde #14694

Kuvaus

Avara ja valoisa, tilankäytöltään tehokas avotoimisto, jossa on kaksi työ-/neuvotteluhuonetta, kaksi wc:tä sekä taukotila. Huoneisto on jäähdytetty. Vuokraan sisältyy n. 60 neliön jyvitysosuus ensimmäisen kerroksen neuvottelu- ja aulatiloista sekä toisen kerroksen yhteystiloista.Vuonna 2009 Haagan näkyvimmälle paikalle Hotelli Haagan viereen valmistunut toimistotalo. Talon modernit ja suurten ikkunoitten ansiosta valoisat tilat ovat helposti muunneltavissa. Talossa on aulapalvelu, erikseen vuokrattavia neuvotteluhuoneita sekä ylimmän kerroksen upeat sauna- ja kokoustilat. Kiinteistössä on oma parkkihalli kahdessa kerroksessa. Piha-alueella on 21 autopaikkaa. Suihkutilat pyöräilijöille.Kiinteistön vieressä sijaitsee Hotelli Haaga, jossa on kokous-, majoitus- ja ravintolapalvelut.

Liikenneyhteydet

Julkinen liikenne palvelee aluetta hyvin. Kävelymatka Huopalahden rautatieasemalle 10 min. Läheisyydessä on bussipysäkki Hämeenlinnanväylää pitkin kulkeviin busseihin ja vieressä pysähtyvät linjat 43 ja 63.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

  Näytä kaikki
  Toimistotila

  Nuijamiestentie 12
  Helsinki 00320

  • Kaupunginosa: Etelä-Haaga
  • Pinta-ala: 241 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 12/2009
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

  Ota yhteyttä kohteesta

  Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

  Puhelin: 0108368400

  Hyväksyn tietosuojaselosteen

  Etkö löydä etsimääsi?

  Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.