Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Arkadiankatu 23, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Etu-Töölö, 486 m2

Kohde #24742

Kuvaus

3. kerroksen moderni ja valoisa monitilatoimistotila. Tilassa on reilun kokoisia tiimihuoneita sekä erinomaiset tilat kokoushuoneiksi. Lisäksi muutama pienempi huone sekä tiloja puheluun ja vetäytymiseen. Ikkunoista on avarat ja vehreät näkymät. Valokuvat ovat kiinteistön muista tiloista.

Kiinteistöstä löytyy kuntosali Elixia ja lounasravintola Antell. Kiinteistön muihin palveluihin kuuluu kokous- ja seminaaritiloja, auditorio ja lisäksi erikseen vuokrattavaa varastotilaa.

Näyttävä rakennus, OKO-Pankin entinen pääkonttori. Päärakennuksen ja piharakennuksen välillä on lämmin kulkuyhteys kakkoskerroksesta. Kiinteistö on valmistunut vuonna 1934. Putkiremontti on tehty vuonna 2010. Samassa yhteydessä on entisöity ikkunat. Kiinteistö tarjoaa vuokralaisilleen laadukkaita ja nykyaikaisia toimitiloja. Kiinteistössä palvelee ravintola Antell sekä kuntosali Elixia. Lisäksi talossa on suuret seminaaritilat, auditorio, kokoustiloja sekä runsaasti erikseen vuokrattavaa varastotilaa ja suihku- ja pukeutumistilat talon käyttäjille sekä pyörien säilytystilat. Pysäköintipaikkoja sekä hallissa että pihalla.

Liikenneyhteydet

Kiinteistön edessä raitiovaunupysäkit. Kampin keskukseen, josta bussi- ja metroyhteydet, on 500 m kävelymatka. Myös Rautatieasema kävelyetäisyydellä (800 m).

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Arkadiankatu 23
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Etu-Töölö
  • Pinta-ala: 486 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1932
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.