Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pohjoinen Rautatiekatu 21, Helsinki

Vuokrattava, Ravintolatila, Helsinki, Etu-Töölö, 202 m2

Kohde #26769

Kuvaus

Vuokrattavana 202,5 m2 liiketila hyvältä sijainnilta Helsingin ytimestä. Tilaa on sekä kellari- että katutasossa. Tilaan ei ole mahdollista saada rasvakanavaa ja kaivoa, joten tilassa ei voi paistaa. Tilassa ei voi myöskään harjoittaa myöhäisiltatoimintaa eikä ravintolatoimintaa.

TEE ROHKEASTI VUOKRATARJOUS TILASTA.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8420, retail@cushwake.fi.

Klassikon uusi huomen. Täysin uusittua toimitilaa. Vanha Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan talo uudistuu monipuoliseksi, hyvän huomisen työkulttuuria edistäväksi toimitilaksi. Uudistus toteutetaan vanhaa kunnioittaen ja perinteitä arvostaen. Jatkossa talo kantaa nimeä Kulma21.

Talo puretaan runkovaiheeseen ja sen julkisivut sekä sisätilat uudistetaan täysin vastaamaan tulevaisuuden joustavia toimitilatarpeita. Kohteessa näkyy vahvasti kestävä kehitys. Se toteutetaan BREEAM ympäristöluokituksen Excellent -tasolle uusimpien korjausrakentamisen kriteerien mukaan ensimmäisenä Suomessa.

Liikenneyhteydet

Kulma21 sijaitsee erinomaisella paikalla, aivan palveluiden äärellä. Kampin keskukseen ja metrolle on matkaa 250 m, Helsingin päärautatieasemalle 800 m ja kevyenliikenteen Baanalle 50 m. Metro ja raitiovaunu 3 min, bussi 2 min, juna 10 min, Baana 1 min, pysäköinti 2-3 min.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Ravintolatila

Pohjoinen Rautatiekatu 21
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Etu-Töölö
  • Pinta-ala: 202 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1941
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.