Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

John Stenbergin ranta 2, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Hakaniemi, 742 m2

Kohde #26188

Kuvaus

Toimisto sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa, josta avautuvat hienot näkymät Pitkänsillan yli Kaisaniemeen ja Eläintarhanlahdelle.

John Stenbergin ranta 2 – John S. on hieno punatiilinen talo aivan Pitkänsillan kupeessa, Helsingin Hakaniemessä. Talo toimi pitkään Wärtsilän pääkonttorina, ja nyt siitä on rakentunut upea monen käyttäjän toimistotalo. Kiinteistö koostuu kahdesta osasta. Vanhempi puoli on rakennettu vuonna 1938, ja se on Museoviraston suojelema. Kiinteistössä tehtiin 2019 yleisten tilojen remontti, jossa uudistettiin talon ilmettä ja henkeä.

John Stenbergin ranta 2 on jykevä toimistotalo, joka tarjoaa yrityksille modernit tilat erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta. Lähellä on monipuoliset palvelut, ja talon omatkin palvelut ovat ensiluokkaiset. Aulapalvelun lisäksi talossa on oma henkilöstöravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä komeat edustustilat. Kiinteistössä on myös kuntosali, parkkihalli ja sisäpaikkoja pyörille. Talon ilmeen uudistus valmistui keväällä 2019.

Liikenneyhteydet

Hakaniemen saavutettavuus eri puolilta pääkaupunkiseutua on erinomainen: käytettävissä ovat raitiovaunut, metro ja bussit. Vain muutaman loikan päässä Kaisaniemestä tai Rautatieasemalta. Metrolla matka Rautatieasemalle kestää kolmisen minuuttia.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

John Stenbergin ranta 2
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Hakaniemi
  • Pinta-ala: 742 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1938
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.