Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Paasivuorenkatu 3, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Hakaniemi, 269 m2

Kohde #26121

Kuvaus

Vapaata toimitilaa Hakaniemessä. Jylhän tyylikäs toimitilakiinteistö hyvällä paikalla Helsingin Hakaniemessä.
Talo on peruskorjattu vuonna 2011 sen alkuperäistä tunnelmaa kunnioittaen. Esimerkiksi rakennuksen pankkisalin ja pääporrashuoneen luonnonkivilaatoitus ja jyhkeä tyyli on säilytetty tähän päivään. Kiinteistössä palvelee edustava tilaussauna, ja sisäpihalla on viihtyisä talvipuutarha. Ikkunanäkymät tiloista avautuvat Paasivuorenpuistikkoon.

Hakaniemen kätketty aarre. Paasivuorenkatu 3:n toimitilat ovat vuonna 2011 valmistuneen peruskorjauksen jälkeen täysin uutta vastaavia; avo- ja kombiratkaisuja, jotka muuntuvat käyttäjän tarpeiden mukaan. Kiinteistön peruskorjauksessa säilytettiin rakennuksen pankkisalin ja pääporrashuoneen jyhkeä 1980-luvun tyyli luonnonkivilaatoituksineen. Kiinteistössä palvelee edustava tilaussauna ja sisäpihalla on viihtyisä talvipuutarha.

Keskeinen sijainti Hakaniemessä, meren ja torin läheisyydessä, rauhallisen Paasivuoren puistikon laidalla. Sisäänkäynti toimistoihin on Paasivuoren puiston puolelta. Liiketiloihin pääsy myös Hakaniemen torin laidalta, osoitteesta Siltasaarenkatu 12. Mahdollisuus vukrata pysäköintipaikkoja Merihaan pysäköintihallista.

Liikenneyhteydet

Hakaniemen saavutettavuus eri puolilta pääkaupunkiseutua on erinomainen: käytettävissä on raitiovaunut, metro ja bussit. Raitiovaunu- ja bussipysäkille alle 100 m, metroasemalle 100 m, juna-asemalle 700 m, lentokentälle 15,4 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Paasivuorenkatu 3
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Hakaniemi
  • Pinta-ala: 269 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1981
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.