Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Paasivuorenkatu 3, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Hakaniemi, 255 sqm

Target #26121

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vapaata toimitilaa Hakaniemessä. Jylhän tyylikäs toimitilakiinteistö hyvällä paikalla Helsingin Hakaniemessä.
Talo on peruskorjattu vuonna 2011 sen alkuperäistä tunnelmaa kunnioittaen. Esimerkiksi rakennuksen pankkisalin ja pääporrashuoneen luonnonkivilaatoitus ja jyhkeä tyyli on säilytetty tähän päivään. Kiinteistössä palvelee edustava tilaussauna, ja sisäpihalla on viihtyisä talvipuutarha. Ikkunanäkymät tiloista avautuvat Paasivuorenpuistikkoon.

Hakaniemen kätketty aarre. Paasivuorenkatu 3:n toimitilat ovat vuonna 2011 valmistuneen peruskorjauksen jälkeen täysin uutta vastaavia; avo- ja kombiratkaisuja, jotka muuntuvat käyttäjän tarpeiden mukaan. Kiinteistön peruskorjauksessa säilytettiin rakennuksen pankkisalin ja pääporrashuoneen jyhkeä 1980-luvun tyyli luonnonkivilaatoituksineen. Kiinteistössä palvelee edustava tilaussauna ja sisäpihalla on viihtyisä talvipuutarha.

Keskeinen sijainti Hakaniemessä, meren ja torin läheisyydessä, rauhallisen Paasivuoren puistikon laidalla. Sisäänkäynti toimistoihin on Paasivuoren puiston puolelta. Liiketiloihin pääsy myös Hakaniemen torin laidalta, osoitteesta Siltasaarenkatu 12. Mahdollisuus vukrata pysäköintipaikkoja Merihaan pysäköintihallista.

Communications

Hakaniemen saavutettavuus eri puolilta pääkaupunkiseutua on erinomainen: käytettävissä on raitiovaunut, metro ja bussit. Raitiovaunu- ja bussipysäkille alle 100 m, metroasemalle 100 m, juna-asemalle 700 m, lentokentälle 15,4 km.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Paasivuorenkatu 3
Helsinki 00530

  • Area: Hakaniemi
  • Surface area: 255 sqm
  • Floor: 7. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 1981
  • Rental category: 21-24 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.