Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Siltasaarenkatu 10, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Hakaniemi, 287 m2

Kohde #20463

Kuvaus

Viimeinen vapaa liiketila Siltasaari 10:ssä. Kyseessä upea katutason ravintolatila isoilla ikkunoilla vastasaneeratussa Siltasaari 10:ssä. Alakerrassa lisäksi noin 65m2. Sisäänkäynti ja ikkunat Paasivuorenpuistikon suuntaan. Pohjakuvassa liiketila P4.1G. Vieressä suosittu ravintola Moloko.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Siltasaari 10 -hanke. Siltasaari 10 puhaltaa elämää Hakaniemeen. Siltasaari 10 on sekoitus luovia yrityksiä, startupeja, kolmannen sektorin toimijoita, jaettua työtilaa ja huippumodernia, energiatehokasta toimisto-arkkitehtuuria. Tyylikäs sisäänkäynti toimistoihin ja ravintolatiloihin kulttuurihistoriallisesti arvokkaasta Siltasaarenkatu 8-10 kiinteistöstä. Kohde tarjoaa laadukasta toimistotilaa, jossa palvelut saavutettavissa kuivin jaloin kohteen 2.kerroksen toiminnallisen sydämen kautta. Katutasossa PT-kauppa, retail-tilaa sekä kahviloita ja ravintoloita. 2. kerroksessa laadukas ravintola-keskittymä, toimistojen welcome desk, yhteiskäyttöisiä neuvottelu-, tapahtuma- ja projektityötiloja sekä co-working alue. Laadukkaat ja helppokäyttöiset pyörävarastot sekä sosiaalitilat. Autopaikkoja kahdessa kellarikerroksessa. Toimistotilat ovat jaettavissa pienempiin yksiköihin tai yhdistettävissä isommiksi kokonaisuuksiksi joko samaan tasoon tai sisäportaalla kerroksien välillä. Yhteen tasoon saatavilla jopa 2855 m2 ja 317 työpistettä. Vuokrattavaa toimistotilaa yhteensä yli 16.000 m2. Kohteen saneeraus on valmistunut alkuvuonna 2022 historiaa ja ympäristöä kunnioittaen.

Liikenneyhteydet

Hakaniemen metroasema ja lukuisat raitiovaunu- ja bussipysäkit muutaman askeleen päässä kiinteistöstä.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Siltasaarenkatu 10
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Hakaniemi
  • Pinta-ala: 287 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.