Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Siltasaarenkatu 12, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Hakaniemi, 1468 m2

Kohde #25781

Kuvaus

Uutta toimitilaa aitiopaikalla Helsingin Hakaniemessä. Siltasaari 12:n tiloja uudistetaan tämän päivän tarpeisiin sopiviksi 50-luvun henkeä kunnioittaen. Kohde on erinomaisten palveluiden ääressä, sillä lähialueen valikoimaan lukeutuu esimerkiksi monipuolinen valikoima lounasravintoloita. Upeat näkymät Hakaniemen yli. Tila on jaettavissa noin 250 m2 ylöspäin. Sisävalokuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista.

Siltasaaren täysin uudistetut toimitilat ovat nykyaikaisia ja muunneltavia. Ikkunoista aukeavat näkymät niin Hakaniemen torin, Paasivuorenpuistikon kuin meren suuntiin. Viihtyisän ja toimivan työympäristön luovat jäähdytetty ilmastointi sekä huippunopeat CAT-6-tason tietoliikenneyhteydet. Suihku- ja pukeutumistilat mm. pyöräilijöille.

Mahdollisuus vuokrata pysäköintitilaa Merihaan pysäköintihallista.

Liikenneyhteydet

Käytettävissä ovat raitiovaunut, metro ja bussit. Metrolla matka rautatieasemalle kestää n. 3 min. Raitiovaunu- ja bussipysäkille alle 100 m, metroasemalle 200 m, juna-asemalle 800 m, lentokentälle 15,4 km. Pysäköintipaikkoja on muun muassa Hakaniemen torin alla Arena Centerissä ja Hakaniemenrannan pysäköintialueella.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Siltasaarenkatu 12
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Hakaniemi
  • Pinta-ala: 1468 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1952
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.