Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Siltasaarenkatu 14, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Hakaniemi, 584m2

Kohde #19507

Kuvaus

Valoisa ja avara toisen kerroksen liike/toimistotila, johon käynti liukuportailla katutasosta Hakaniemen torin laidalta. Tila torin päädyssä mahtavat isot lattiasta kattoon ikkunat. Vilkas sijainti Hakaniemessä, jonne on täydelliset yhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Tila soveltuu toimistoksi, liiketilaksi tai ravintolaksi. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Siltasaarenkatu 14 on toimitilakiinteistö vetovoimaisella ja merellisellä sijainnilla vilkkaan Hakaniemen ytimessä. Kiinteistössä toimii hotelli, ja katutasossa on muutamia liiketiloja. Kiinteistöä ympäröivät monipuolisen liike-elämän toimijat takaavat inspiroivan ympäristön. Loistavien liikenneyhteyksien ansiosta lukuisat asiakkaat ohittavat tämän näkyvän kiinteistön päivittäin.

Siltasaarenkatu 14 on toimitilakiinteistö vetovoimaisella ja merellisellä sijainnilla vilkkaan Hakaniemen ytimessä. Kiinteistössä toimii hotelli, ja katutasossa on muutamia liiketiloja. Kiinteistöä ympäröivät monipuolisen liike-elämän toimijat takaavat inspiroivan ympäristön. Loistavien liikenneyhteyksien ansiosta lukuisat asiakkaat ohittavat tämän näkyvän kiinteistön päivittäin.

Liikenneyhteydet

Julkiset kulkuyhteydet ovat täydelliset – vieressä sijaitsevat metro, raitiovaunu- ja bussipysäkit.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Siltasaarenkatu 14, 584m2, 2. kerros, Liiketila
Toimistotila

Siltasaarenkatu 14
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Hakaniemi
  • Pinta-ala: 584 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1958
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.