Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Toinen Linja 7, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Hakaniemi, 1483m2

Kohde #20534

Kuvaus

Lyyran 8. ja 9. kerroksiin rakentuva Sfääri on tyylikäs yhdistelmä tapahtumakeskusta ja avointa ravintolaa Lyyran yläkerrassa, mistä aukeaa huikea näköala yli Helsingin. Tiloissa on mahdollista pyörittää sekä ravintolaa että tapahtumakerrosta, ja 8. ja 9. kerros on myös mahdollista yhdistää ainutlaatuiseksi ravintola- ja tapahtumatilaksi, jossa voivat samanaikaisesti toimia esimerkiksi neuvottelutilat ja kaikille avoin terassi. Kokonaisuus sisältää kaupungin tyylikkäimmän ravintolan ja neuvottelutilaa muun muassa talon vuokraisille. Sfäärin viihtyisältä kattoterassilta on upeat näkymät Hakaniemeen. Pinta-ala 888 m2 + 550 m2. Valmistuminen v.2022. Porthaninkadun, Toisen linjan ja Kolmannen linjan väliin syntyy uusi tieteen ja talouden kortteli, palvelukeskus LYYRA. Lyyra on kortteli, josta löytyvät hotelli, liiketilat, toimistotilat sekä tutkijoille suunnatut asunnot. Valmistuessaan Lyyra tulee kantamaan korkeinta mahdollista LEED-sertifikaattia, joka on kansainvälinen tunnustus rakennusten kestävyydestä. Lyyran rakennusurakka käynnistyi tammikuussa 2020, ja tilojen vuokraus on nyt käynnissä.

Porthaninkadun, Toisen linjan ja Kolmannen linjan väliin syntyy uusi tieteen ja talouden kortteli, palvelukeskus LYYRA. Lyyra on kortteli, josta löytyvät hotelli, liiketilat, toimistotilat sekä tutkijoille suunnatut asunnot. Valmistuessaan Lyyra tulee kantamaan korkeinta mahdollista LEED-sertifikaattia, joka on kansainvälinen tunnustus rakennusten kestävyydestä. Lyyran rakennusurakka käynnistyi tammikuussa 2020, ja tilojen vuokraus on nyt käynnissä.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Toinen Linja 7, 1200m2, , Toimistotila
Toimistotila

Toinen Linja 7
Helsinki 00530

  • Kaupunginosa: Hakaniemi
  • Pinta-ala: 1483 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu: v.2022
  • Rakennusvuosi: aloitettu v.2020
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.