Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Suolakivenkatu 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Herttoniemenranta, 1476m2

Kohde #13702

Kuvaus

Suolakivenkatu 1 on monipuolinen toimistotalo, jossa vuokralaisiaan palvelee lounasravintola ja aulapalvelu. Valoisa tila voidaan vuokrata yhtenä kokonaisuutena tai tilat voi jakaa/yhdistää keskenään. Entinen Ruukin pääkonttori meren äärellä Herttoniemenrannassa, Itäväylän eteläpuolella, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Henkilöstöravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja (10 kpl), 75 henkilön auditorio, 6. kerroksen edustus-/saunatila. Lämpimiä autohallipaikkoja. Kiinteistölle on myönnetty BREEAM Good ympäristösertifikaatti.

Entinen Ruukin pääkonttori meren äärellä Herttoniemenrannassa, Itäväylän eteläpuolella, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Henkilöstöravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja (10 kpl), 75 henkilön auditorio, 6. kerroksen edustus-/saunatila. Lämpimiä autohallipaikkoja. Kiinteistölle on myönnetty BREEAM Good ympäristösertifikaatti.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee metroaseman läheisyydessä. Metroasemalle 500 m, bussipysäkille 100 m, juna-asemalle 5,9 km, lentokentälle 14,4 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Suolakivenkatu 1, 1476m2, 4. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Suolakivenkatu 1
Helsinki 00810

  • Kaupunginosa: Herttoniemenranta
  • Pinta-ala: 1476 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.