Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hitsaajankatu 22, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Herttoniemi, 427 m2

Kohde #25585

Kuvaus

Toisen kerroksen toimistotila Herttoniemen parhaalta toimistopaikalta Opus 2:ssa. Joustavasti asiakkaan tarpeen mukaan muokattavissa oleva moderni toimistotila, joka soveltuu hyvin pääkonttoritasoiseen toimintaan. Opus 2:n pohjakerroksen aulapalvelu opastaa ja ohjaa kiinteistön asukkaita ja vieraita. Samasta paikasta löytyy myös Opuksen ravintolapalvelut ja neuvottelutiloja. Lämpimään parkkihalliin suora hissiyhteys toimistokerroksista. Työn ja liikunnan yhdistäminen onnistuu helposti Opuksen omalla kuntosalilla.

OPUS Business Park 2 on moderni, valoisa ja tiloiltaan joustava toimistotalo Herttoniemessä, itäisessä Helsingissä. Opuksessa on erittäin monipuoliset ja kattavat palvelut ja nykyaikainen kiinteistötekniikka, mm. jäähdyttävä ilmastointi. 24/7 avoinna oleva kuntosali. Edustavat kokous- ja neuvottelutilat sekä saunaosasto varattavissa. Kattavat aulapalvelut. Oma autohalli.

Liikenneyhteydet

Opus Business Park sijaitsee kävelymatkan päässä Herttoniemen metropysäkiltä. Ydinkeskusta on 10 minuutin päässä autolla tai metrolla. Lentoasemalle ajaa 20 minuutissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Hitsaajankatu 22
Helsinki 00810

  • Kaupunginosa: Herttoniemi
  • Pinta-ala: 427 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2002
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.