Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ilmalantori 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ilmala, 797 m2

Kohde #27165

Kuvaus

Vuokrataan uusi ja valoisa toimistotila huippusijainnilla aivan Ilmalan juna-aseman vieressä. Kiinteistössä on yhteiset suihku- ja pukeutumistilat, pyörien säilytys sekä siisti parkkihalli. Sisääntulokerroksessa on aulapalvelu, ravintola ja kahvila.

Ilmalan Asema -toimistorakennus. Ilmalan aseman viereen valmistuu uusi toimistokokonaisuus, jonka laajuus on yhteensä 20 600 kerrosneliömetriä ja se koostuu kahdesta toimistorakennuksesta Ilmalan Asemasta ja Ilmalan Torista. Hankkeen ensimmäinen vaihe, Ilmalan Asema, joka kattaa 11 400 kerrosneliömetriä valmistui joulukuussa 2017. Huippusijainti Ilmalana juna-aseman vieressä. Sisääntulokerroksessa on aulapalvelu, ravintola ja kahvila. Kiinteistössä on suihku- ja pukeutumistilat sekä pyörävarasto. Talossa on oma lämmin pysäköintihalli, josta on vuokrattavissa pysäköintitilaa tarpeen mukaan.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet autolla, bussilla, raitiovaunulla sekä junalla. Muutama minuutti Helsingin keskustaan ja kehäradan ansiosta parikymmentä minuuttia Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Nopeat ajoyhteydet Hakamäentien kautta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Ilmalantori 1
Helsinki 00240

  • Kaupunginosa: Ilmala
  • Pinta-ala: 797 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 12/2017
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.