Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ilmalantori 3, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Ilmala, 711 m2

Kohde #14495

Kuvaus

Vuokrataan täysin uutta toimitilaa Helsingin Ilmalaan valmistuvasta Ilmalan Torin toimitilakiinteistöstä. Suunnitteilla oleva kohde tarjoaa mainion tilaisuuden toteuttaa uniikit toimitilat nopeasti urbanisoituvaan yritys- ja mediatoiminnan keskukseen. Mainio sijainti Ilmalan juna-aseman vieressä, josta myös nopeat yhteydet pääväylille. Kiinteistön kohdalle on tulossa myös raitioliikenteen pysäkki. Ilmalan aseman viereen nousee uusi toimistokokonaisuus, jonka laajuus on yhteensä 20 600 kerrosneliömetriä ja se koostuu kahdesta toimistorakennuksesta Ilmalan Asemasta ja Ilmalan Torista. Toimistorakennusten ensimmäinen vaihe, Ilmalan Asema, valmistui joulukuussa 2017. Ilmalan Aseman naapuriin sijoittuvan Ilmalan Torin hanke käynnistyy loppuvuonna 2020 ja valmistuu alustavan arvion mukaan loppuvuodesta 2022. Ilmalan torin laajuus on n. 10 600 m2. Ilmalan Tori on lähes nollaenergiatalo, jolle haetaan LEED Platina -ympäristösertifikaatti. Ilmalan Tori tuo mukanaan myös raitiovaunu 9:n, jolloin julkiset yhteydet Ilmalassa paranevat entisestään.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet autolla, bussilla, raitiovaunulla sekä junalla. Muutama minuutti Helsingin keskustaan ja kehäradan ansiosta parikymmentä minuuttia Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Nopeat ajoyhteydet Hakamäentien kautta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Ilmalantori 3, 711m2, Pohjakerros, Toimistotila
Toimistotila

Ilmalantori 3
Helsinki 00240

  • Kaupunginosa: Ilmala
  • Pinta-ala: 711 m2
  • Kerros: Pohjakerros
  • Vapautuu: suunnitteilla
  • Rakennusvuosi: aloitus loppuvuonna 2020
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.