Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Ratamestarinkatu 7, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Itä-Pasila, 723 sqm

Target #26877

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

6. kerroksen tasokas toimistotila hyvällä sijainnilla ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, vain kivenheiton päässä Mall of Triplan kauppakeskuksesta. Valoisat ja muuntojoustavat tilat tarjoavat monia mahdollisuuksia tilaratkaisuille. Vuokrattava tila sijaitsee B-rakennuksen viidennen kerroksen päädyssä, valoisin näkymin.

LIME PARK on vuonna 2003 valmistunut, näyttävyydellään erottuva toimistokokonaisuus, jossa yhdistyvät kuusi- ja seitsemänkerroksiset rakennukset. Rakennuksissa on 9800 m2 modernia ja muunneltavaa toimistotilaa. Katutasossa vastaanottoaula aulapalveluineen, yhteiset asiakaspalvelutilat, kokoustilat ja lounasravintola, josta myös kokoustarjoilut.

LIME PARK koostuu kahdesta rakennuksesta, joissa on kaksi tyylikästä aulaa. Molemmissa rakennuksissa on kaksi hissiä ja porraskäytävä. Kaikkiin vuokrattaviin tiloihin on yhteys vastaanottoaulasta. Rakennusten pohja on melko kapea, mikä tarkoittaa, että kaikki työpisteet ovat lähellä ikkunoita, joista tulvii luonnonvaloa. Rakennuksen pohjakerroksissa sijaitseviin pysäköintitiloihin pääsee suoraan hissillä.

Lime Park on saavuttanut BREEAM In-Use (BRE Environmental Assessment Method) –ympäristösertifikaatin.

Communications

Ratamestarinkatu 7 sijaitsee Pasilassa, erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Juna-asemalle on n. 300 metriä. Lähistöltä menee myös useita bussilinjoja ja raitiovaunu.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Ratamestarinkatu 7
Helsinki 00520

  • Area: Itä-Pasila
  • Surface area: 723 sqm
  • Floor: 6. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 2003
  • Rental category: 21-24 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.