Ratamestarinkatu 9, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ratamestarinkatu 9, Helsinki

, Toimistotila, Helsinki, Itä-Pasila, 901 m2

Kohde #25201

Kuvaus

MYYTÄVÄNÄ 4. kerroksen toimistotila noin 901 m2 ja 22 autopaikkaa talon alla sijaitsevasta pysäköintihallista. Käyntiosoite Kellosilta 4, Pasila. Virallinen katuosoite Ratamestarinkatu 9. Kohteessa on käynnissä laaja peruskorjaus, joka valmistuu 3/2023. Omistajan on mahdollista remontoida omistamiensa tilojen pinnat urakan aikana. Tilat on helposti jaettavissa esim. kahdelle toimijalle pohjakuvan mukaista sinistä linjaa pitkin rakentamalla yhteinen hissiaula, josta sisäänkäynnit molempiin tiloihin. Kohde sopii esim. säätiölle tai järjestölle, mutta soveltuu myös sijoittajalle. Alueella on runsasti työpaikkoja ja näitä tukevia palveluja. Lyhyet välimatkat Teollisuuskadulle, Mäkelänkadulle ja Hakamäentielle ja siten hyvät yhteydet myös henkilöautolla.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Junayhteydet Pasilaan ovat erittäin sujuvia. Lisäksi useat ratikat ja bussit kulkevat Pasilaan. Junamatka Pasilasta päärautatieasemalle kestää viisi minuuttia. Pasilan asemalle 500 m, raitiovaunupysäkille 50 m, Mäkelänkadun bussipysäkeille 350-500 m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Ratamestarinkatu 9, 901m2, 4. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Ratamestarinkatu 9
Helsinki 00520

  • Kaupunginosa: Itä-Pasila
  • Pinta-ala: 901 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu: 3/2023
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.