Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Turunlinnantie 12, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Itäkeskus, 2152m2

Kohde #19819

Kuvaus

Kolmannen ja neljännen kerroksen toimistotilat Itäkeskuksesta. Vuonna 1985 valmistunut viisikerroksinen toimisto- ja liikerakennus, kauppakeskus Itiksen vieressä. Kiinteistön julkisivu ja pääporrashuone aukeaa Tallinnanaukiolle. Osa liiketiloista on osoitteessa Turunlinnantie 12, ja kiinteistön Tallinnanaukion puoleiset liiketilat kuuluvat Itäkeskuksen ykköspaikkoihin. Porrashuoneessa on sekä henkilö- että tavarahissi kellarikerroksesta neljänteen kerrokseen. Kerrostaso on noin 1000 m2. Viidennessä kerroksessa on vuokrattava kokous- ja saunatila. Itäkeskuksessa on tarjolla useita pysäköintialueita, mm. Itäkeskuksen metropysäköinnissä on 450 parkkipaikkaa. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Vuonna 1985 valmistunut viisikerroksinen toimisto- ja liikerakennus, kauppakeskus Itiksen vieressä. Kiinteistön julkisivu ja pääporrashuone aukeaa Tallinnanaukiolle. Osa liiketiloista on osoitteessa Turunlinnantie 12, ja kiinteistön Tallinnanaukion puoleiset liiketilat kuuluvat Itäkeskuksen ykköspaikkoihin. Porrashuoneessa on sekä henkilö- että tavarahissi kellarikerroksesta neljänteen kerrokseen. Kerrostaso on noin 1000 m2. Viidennessä kerroksessa on vuokrattava kokous- ja saunatila. Itäkeskuksessa on tarjolla useita pysäköintialueita, mm. Itäkeskuksen metropysäköinnissä on 450 parkkipaikkaa. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Kiinteistölle on loistavat julkiset kulkuyhteydet. Itäkeskuksen metroaseman sisäänkäynti sijaitsee aivan kiinteistön vieressä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Turunlinnantie 12, 2152m2, Useita kerroksia, Toimistotila
Toimistotila

Turunlinnantie 12
Helsinki 00930

  • Kaupunginosa: Itäkeskus
  • Pinta-ala: 2152 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1985
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.